12 Temmuz 2011 Salı

Yay Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Artık Ay’ın size verdiği destekle ilerlemektesiniz. Kişisel konularınıza odaklanmak ve kararlı olma ize çok şey kazandırabilir. Yeni kararlar aldığınız bu dönem iş hayatı açısından önemli gelişmeler öne çıkıyor. Yaratıcı alanda yaptıklarınızda dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerin getirdiği çift durumlar ise zorlayıcı olabilir. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmeniz gerek.

Yay burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bu sıralar gereksiz yaşlılık kompleksine girerek hayattan zevk almaz oldunuz. Bitkin bir ruh hali sergilemekle yanlış bir tutum içinde olduğunuzu artık fark etmelisiniz. Geleceğe daha umutla bakmayı öğrenin.
Yay burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek, ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız. Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak.

Aşk Yaşamı : Yıpranmış sinirlerinizle uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz. Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi bugünlerde sanki cezp ediyor gibi.

İş Yaşamı : Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız. İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz.

Para Durumu: Bir, iki ödemenizi erteletme isteğinizde güçlükle karşılaşmayacaksınız. Önümüzdeki günlerde şansınızda bir parlama görünüyor. Kenarda duran paranız bugünlerde çok işinize yarayabilir.

Dikkat: İşe yarayacağı düşüncesiyle yönelttiğiniz bir eleştiri beklediğiniz etkiyi yapmıyor
Yay burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay, ve Merkür’ den olumlu etkileşim alıyorsunuz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşurken, bazı hayalleriniz kesinlik kazanabilir. Bugün harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca çevrenize sonradan vazgeçeceğiniz sözler vermemelisiniz.


Yay Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder