12 Temmuz 2011 Salı

Oğlak Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Biraz kendi içinizde hesaplaşmalar ve yüzleşmeler yaşamaktasınız. Geçmişle ilgili temaların gündeme gelmesi ile rahatsız edici durumlar olabilir. Duygusal olarak kendinizi yetersiz hissedeceğiniz konuları fazla büyütmekten kaçınmanız gerek. Zira olayları akışına bırakmanız halinde bazı riskleri aşabilirsiniz. Hayatın keyifli yanları size biraz olsun moral verecektir.

Oğlak burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Konut değiştirme konusunda öncelikle eşinizle bu konuda hem fikir olup onun da onayını almalısınız. Maddi kazancınız hızlı bir şekilde artıyor. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin. Akrabalarınızı ziyaret edin.
Oğlak burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakında başka bir kentteki bir tanışma, yaşamınıza yeni renkler katabilir. Bütün detaylarıyla bilmediğiniz konulara biraz uzak durmanız, çözümlere daha yardımcı olmanızı sağlayacak. Yeniden umudunuzun yeşerdiği bir konuda, bu kez biraz aceleci davranmanız gerekiyor. Bugünlerde arkadaşlıklar arasındaki duygusal hareketlilikler biraz tehlikeli.

Aşk Yaşamı : Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. Geçmişle bağınızı koparma isteğiniz gerçekleşiyor. Aşkla küskünlüğünüzü bitirmiş ve yeni ilişkilere açılmış olmanızın sonucunu alacaksınız.

İş Yaşamı : Çok önce yaptığınız ve belki de unuttuğunuz bir görüşmenin sonuçlarını yakın bir zamanda alacaksınız. Sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme gözüküyor, sevineceksiniz.

Para Durumu: Önemli bir sıkıntınız olmamasına rağmen, satın almak isteğiniz pek çok şeyi alamamak bazen canınızı sıkıyor. Bir süre daha sadece hayallerinizi beslemekle yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Dikkat: Bugünlerdeki bir tavrınızın sonrasında üzüntülü pişmanlıklar gelişebilir.
Oğlak burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay’ın konumu, yanınızda çalışan kişilerle aranızda görüş ayrılığına neden olabilir. Bugün duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak, hafta sonunu ihmal ettiğiniz sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Dostlarınızın bazı konularda sizin fikrinizden yararlanmak isteyecekler. Garantili işlerden hoşlandığınız için, yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranmak zorunda kalıyorsunuz.


Oğlak Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder