12 Temmuz 2011 Salı

Kova Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İyimser ve oldukça dinamik bir gün söz konusu. Yeni kişilerle bir araya gelebilir, sosyal ilişkilerinizde olumlu paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar ve ortak amaçlar sizi oldukça hareketli kılacaktır. Başkaları adına çok şey yapabileceğiniz bu günlerde, yaratıcı yanlarınızla dikkat çekebiliriniz. Geleceğe yönelik planlarınızda ise ikilemler öne çıkmakta.

Kova burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İlgi duyduğunuz insanın karşısına geçtiğiniz anda tutulup kalmanız, heyecanınızı bastıramamanız sebebiyle komik durumlara düşebiliyorsunuz. Maddi sıkıntılarınız bitiyor. Sağlığınız için spor yapın.
Kova burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizinle ilgili çok çarpıcı tespitlerle karşılaşabilir ve bu yaklaşıma siz de katılabilirsiniz. Bu kendinizle hesaplaşmanız için iyi bir fırsat olabilir. Bugün hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalacaksınız. Ama bunu yapmanız size beklemediğiniz yararlar da getirebilir. Atak davranırsanız, karşılığını önümüzdeki günlerde alacaksınız.

Aşk Yaşamı : Gönlünüzün arzularına bugüne kadar koyduğunuz sınırlar, şimdi gizlemeye çalıştığınız pişmanlıklarınızın tek nedeni. Gönlünüzü başıboş bırakma kararınızda biraz gecikmiş görünüyorsunuz.

İş Yaşamı : Yeni geliştirdiğiniz yöntemler bu sıralar ilgi çekmek üzere. Yapmak istediğiniz küçük tatilin önünde engeller var. Bir süre daha gönlünüzce dinlemeniz mümkün gözükmüyor.

Para Durumu: Almanız gereken ödemeleri zamanında alamamanız yaptığınız planları bozabilir. Özel durumunuzu değiştirmeniz, genel koşulların belirlediği olanaklar içinde pek mümkün görünmüyor.

Dikkat: Bugünlerde duygusallığı geri planda bırakmanız gerekiyor
Kova burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.


Kova Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder