12 Temmuz 2011 Salı

Başak Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ailevi konular, eve ait sorumluluklar sizi oldukça zorlayacak. Tamamlanması gereken işler ve yerleşimi ilgilendiren sorunlar dikkat çekici olabilir. Kendinizi iyi planlamalı, organize olmalısınız. Zira iş hayatının getirdiği yükler oldukça huzursuzluk yaratıyor. Üstlerin baskısının arttığı bu dönem bazı fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Yarın daha rahat ilerlemeniz söz konusu.

Başak burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal ilişkide aranızdaki saygı ve sevgi iyice yok olmuş. Önünüzü daha net görmek zorundasınız. Bu nedenle sorumluluklarınızı da düşünerek bu ilişkiyi olumlu ya da olumsuz sonuçlandırmak size düşüyor.
Başak burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Mesafeli ilişki kurmak isteyen bir yakınınızın işlerine müdahale etmeniz onun sert eleştirilerine neden olabilir. İyi niyetinize rağmen canı sıkılan siz olacaksınız. Kendinize çok güveniyorsunuz. Bu güven zaman zaman sizin ataklığınızı arttırıyor. İş yaşamınızda çok işinize yarayan bu özelliğiniz, özel yaşamınızda daha çok problem üretmeye yarıyor.

Aşk Yaşamı : Hayatın birçok alanında kolay kolay uzlaşmayan karakterinizin beraberliğinizdeki yumuşaklığı, ilişkinizle ilgili doneleri veriyor. Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz.

İş Yaşamı : Şu andaki işinize engel olmayacak ilave bir iş arayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz. Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak.

Para Durumu: İlerideki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilir, bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşları içine girebilirsiniz.

Dikkat: Sakin, ılımlı değerlendirmelerle çalışma ortamınızda etki yaratabilirsiniz
Başak burcu nun 13 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Açılımlarınız konusunda, dikkatli davranmalısınız.


Başak Burcu 13 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder