9 Temmuz 2011 Cumartesi

Yengeç Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda gerçekleşen tutulma ve yeniayın ardından pek çok alanda ve kişisel konularda daha girişimci ve yenilikçisiniz. Bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Kişisel girişimlerinizde daha cesur olmaya bakın. Bu dönemde ilişkilerinizden çok şey öğrenebileceksiniz. Geçmişten çıkardığınız dersler de var. Ancak henüz olgunlaşmamış konularda hemen sonuçlara varmamalısınız. Venüs ilişkilerinize yumuşama, derinlik ve hoşluk getirmekte. Ailevi konularda sizi tatmin edecek ve şartlarınızı yenileyecek olumlu gelişmeler içinde olabilirsiniz.

Yengeç burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Eski bir mesai arkadaşınızla yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu sizin için çok yararlı olacak. Harcamalarınıza bir sınır getirin. Sağlık durumunuz iyi.

Yengeç burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir. Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak.

Aşk Yaşamı : Onun size biraz uzak gelen davranışları, daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir. Duyguları yoğun. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Kendiyle ilgili sorunlar yaşıyor gibi.

İş Yaşamı : En olmadık durumlarda ağır kanlı olabiliyor, en gereksiz durumlarda da atağa kalkabiliyorsunuz. Değişik tarzınız, başarılı iş yaşamınızda ilgi topluyor, ama işin ritmiyle paralellik kuramıyor.

Para Durumu: Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz. Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor

Dikkat: Bağımsız karakteriniz, ilişkilerinizdeki en sıradan müdahaleler de bile, özgürlük elden gidiyor endişesi yaşamanıza neden olabiliyor. Abartıdan kaçınmalısınız.

Yengeç burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay kombinasyon burcunuz Akrep’te ilerliyor ve duygusal yönlerinizin ağır bastığı bir gün içindesiniz. Eski duyguların sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Bugün sizi etkileyen duygularınızın etkisinde olabilirsiniz. Özellikle, karşı cinsin ilgisi üzerinizde kalıyorsunuz.. Geçmiş aşkınızla ilgili pürüzleri kafanızdan atmalısınız.


Yengeç Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder