9 Temmuz 2011 Cumartesi

Koç Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünlerde bir yandan ailevi konularla ilgilenirken, bir yandan da düşüncelerinizi daha iyi ifade etmenin yollarını arayabilirsiniz. Yakın çevrenize, evinize ait uğraşlar yenilenme ve yakınlaşma getirmekte. Ev için yapabileceğiniz çok şey var. Evde sizi daha mutlu edecek imkanlarla da karşılaşabilirsiniz. Eğitsel uğraşlar, hareket ya da ticari açıdan kazançlı sonuçlar getirebilecek anlaşmalar da mümkün. Ancak sözlerinizi özenle seçmeli ve görüşlerinizi daha yumuşak bir tonda vurgulamaya bakmalısınız. Aşırı görüşlerden uzak durun.

Koç burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yaptığınız anlaşmaların ve imzaladığınız sözleşmelerin hepsinden kârlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olun. Bir davette tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Koç burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar var. Uzun vadeye yaydığınız beklentilerinizin bir kısmının acelesi gerekebilir. Gündelik sorunlardaki kanıksamış tavrınız, yüreğinizin üzerinde koruyucu bir kılıf gibi duruyor.

Aşk Yaşamı : Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir. İlişkinizde daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz

İş Yaşamı : Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu da iş hayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli.

Para Durumu: Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız. Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir.

Dikkat: Ara, sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız konuyla ilgili, objektif bir sonuca varmanız biraz zor görünüyor. Aşırı duygusallıkların etkisinden kurtulmalısınız.

Koç burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler, sizin için oldukça sevindirici olacaktır. Orijinal fikirli kişilerden hoşlanıyorsunuz. Partnerinizle macera hissi yaşamak istiyor ve, birlikte yeni ve ortak kararlar alıyorsunuz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızı memnun etmeyi arzulayabilirsiniz. Fakat uzun vadeli sözler vermemelisiniz.


Koç Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder