8 Temmuz 2011 Cuma

Oğlak Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gerek ev gerekse işe ait temalar sizi sıkıştırmakta. İş hayatında daha fazla başarı beklediğiniz bu dönem engeller öne çıkabilir. Kendinizi yenilemeniz ve mesleki konularda arayış içinde olmanız önem kazanıyor. Yeni sorumluluklar almanız gereken bu günlerde, görev değişiklikleri olacaktır. İkili ilişkilerin getirdiği karşıtlıkları önemsemek ve yapıcı olmak gerekecek.

Oğlak burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi zorlukların pençesinden kurtulmak için verdiğiniz mücadele hep başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu durum sizi çaresizliğe itebilir. Fazla sermaye gerektirmeyen işlere yönelmeye çalışın. Sağlığınız çok iyi.
Oğlak burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz için doğan bir fırsatı tutucu davranıp göz ardı ediyorsunuz. Bu fırsatı değerlendirmeniz için size yapılan ısrarları dikkate alabilir, yeniden düşünebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız böyle bir denemenin üzerinizdeki olumsuz etkileri sizi cesaretsizleştiriyor. Çok sıkı aile bağlarınız var. Bu ilişkileri biraz daha verici olarak götürmek istiyorsunuz.

Aşk Yaşamı : İlişkinizdeki problemleri kendi başınıza çok daha iyi çözeceğiniz görüşündesiniz. Dış müdahaleler, problemleri çok dışa açık olarak sürdürüp yansıtmanızdan kaynaklanıyor.

İş Yaşamı : Bir tanıdığınızın iş sorunları, bugünlerde onun ilgi odağınız olmasına neden oluyor. Bu ilgiye başkalarını da katma çabalarınız var. İş yaşamınızda başarılar sizi kolay bırakacağa benzemiyor.

Para Durumu: Bugünlerdeki alışverişlerde inanılmaz kampanyaları, gerçekten de inanılmaz olarak görmenizde yarar var. Genel koşulların kimseyi vaat ettiği kadar cömert yapmayacağını bilmeniz gerekiyor.

Dikkat: Bazı ilişkilerinizde inisiyatifi elden kaçırma endişesi yaşıyorsunuz. Asabi tartışmaların altında genellikle bu yatıyor.

Oğlak burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Cesaret isteyen işler artık sizi bekliyor. Seçtiğiniz konularda ömür boyu sürecek başarıların altına imza atabilirsiniz. Yatırımlarınızı yaparken eşinizi ve partnerinizi de, kollamak zorundasınız.. Bazılarına göre, fazla bencillik ve bireysellik gibi algılanabilir fakat sizin başarılı olmanız için böyle bir davranış biçiminize ihtiyacınız var.


Oğlak Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder