8 Temmuz 2011 Cuma

Başak Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bütçenizi zorlayan ani para giriş ve çıkışları karşısında yeni önlemler almanız gerekebilir. Daha fazla çalışmayı hedeflemeli, parasal beklentilerinizi yeniden planlamalısınız. Yetenekleriniz üzerinden sağlanacak kazançlar üzerinde durabilirsiniz. Bütçenizi sağlam kılma çabanız sonuçsuz almayacak, sizi olumlu kararlar almaya itecektir.
Başak burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Belli kalıplardan çıkarak orijinal projeler geliştirirseniz hem takdir toplayacak hem de kârlı bir getiri elde edeceksiniz. Sağlık sorunlarınız için doktorunu-za gidin. Aşk ve sosyal yaşamınız çok durgun geçiyor.
Başak burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bazı zorunluluklarla gönülsüz giden bir yakınınızı uzak yerlere uğurlayacaksınız. Önümüzdeki günlerde bu anlamda üzüntüler söz konusu. Arkadaş çevrenizdeki guruplaşmalar sizi düşündürüyor. İddialı kişiliklerin bu ilişki yumağında sorun yarattığına inanıyorsunuz. Yakında sağlıkla ilgili konularda umutlar sevince dönüşebilir.

Aşk Yaşamı : Yetinmeyi bilmiyorsunuz. Belki de aşka düşsel bir dünyadan bakıyorsunuz. Koşulların duygular ve davranışlar üzerindeki etkileri, sizi yanlış değerlendirmelere götürebiliyor.

İş Yaşamı : Büyük umutlarla bağlandığınız görüşmelerden bugünlerde haberler gelebilir. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerle cebelleşecek eforda görmüyorsunuz. Haftanın yorgunluğuyla ilgili olabilir.

Para Durumu: Para konularında şans her zaman sizinle. Birkaç güne varmadan sevineceğiniz haberler söz konusu. Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni biraz müsriflik gibi görünüyor.

Dikkat: Son günlerdeki duygusal değişkenlikler eksik anlamalara, hatalı sonuçlar çıkarmaya çok elverişli. Aldığınız bilgileri zamana yayarak değerlendirmeniz yararlı olacak.
Başak burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Özellikle maddi konulara odaklaşmanız sayesinde bazı problemlerinizi rahatlıkla çözüyorsunuz. Uzun süredir beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Bencillikle suçlanmaktan çekinmemeli ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz.


Başak Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder