8 Temmuz 2011 Cuma

Yengeç Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ev ve ailevi konuların getirdiği uğraşlar sürmekte. Tamamlanması gereken işler eklenince planlarınızı ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Yerleşimi içine alan gelişmelerde ise yakınların desteği ile sonuç elde edebilirsiniz. Özel hayatınızın kısıtlandığı bu dönem sabırlı olmalısınız. Diğer yandan elinizdeki kaynakları daha verimli bir şekilde değerlendirmeye çalışmanız gerek.

Yengeç burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Başta ciddiye almadığınız ama zamanla tutkuya dönüşen bir ilişkinin içindesiniz. İş hayatında azim ve başarılı çalışmanızın karşılığı olan terfi müjdesini alabilirsiniz. Evinizi yenilemek için uygun gündesiniz.
Yengeç burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Son zamanlarda sizi doğrudan ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Bencil biri olmadığınız bilenler, bir süredir böyle bir savunma geliştirdiğiniz düşüncesindeler. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz ilişkileri, her şeyin dışında tutuyorsunuz. Bu ilişkiler epeydir sürdürdüğünüz içe dönüklüğünüzden kesinlikle etkilenmiyor.

Aşk Yaşamı : Dün yaşadığınız ayaküstü hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir.

İş Yaşamı : İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek teklifler bekliyor. Bir iş konusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Para Durumu: Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

Dikkat: Abartılı bilgilerle gergin saatler yaşayabilirsiniz. Gerçeği öğrenip sakinleşeceğiniz dakikaya kadar bir, iki ilişkinizde tehlike arz edeceksiniz.
Yengeç burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygu alış verişi içinde olacağınız bir gün içindesiniz.Gireceğiniz toplantılarda ve sosyal yaşantınızda akıl ve mantık karmaşası yaşamak istemediğiniz için, dinlemeyi yeğlerken, karşı cinsin dikkatini çekebilirsiniz. Yeni ilişkileri konusunda temkinli hareket etmenizi, isabetli bir davranış olarak nitelendirebiliriz.


Yengeç Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder