8 Temmuz 2011 Cuma

Terazi Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda ilerleyen Ay size dikkat çekici olabileceğiniz şartlar sunmakta. Artık istediğiniz yönde ilerleme şansınız var. Bilinçli adımlar atabilir, kişisel konuların getirdiği sorumlulukları yerine getirebilirsiniz. Sizin için duygusal hassasiyet yaratan gelişmeler ise geri planda kalıyor. Yurt dışı bağlantılı konularda sabırlı ve kararlı ilerlemeniz gerekecek.

Terazi burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında kurduğunuz düzenin bozulup çökmemesi için halefinizi iyi seçmeli, kontrolü elinizden bırakmamalısınız. Alerji duyduğunuz gıda ve objelerden uzak dura-rak kendinizi rahat hissedebilirsiniz.
Terazi burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Davranışlarından sorumlu olduğunuz biri sizi mutlu ediyor. Onu ödüllendirmenin yollarını arıyorsunuz. Barışçı birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz. Çıkış yolu aradığınız bir probleminiz var. Bunu paylaşmanız gerekecek. Problemin içinde tek başınıza biraz çaresiz görünüyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Bütün aramalarını, kendini bağışlatma arzularını karşılıksız bırakıyorsunuz. Bu tavrınızı hak etmediğini görmeniz gerekiyor. Duyguların tükenmişliğini basit bir inatçılıkla açıklamanız çok yanıltıcı.

İş Yaşamı : Bazı çelişkileri ortadan kaldırmadan çalışılamayacağı inancıyla, bir takım görüşmeler yapabilirsiniz. Zaman yetersizliği çekmeniz, düzenleme konularındaki zaaflarla çok ilgili görünüyor.

Para Durumu: Biraz zorlanıyorsunuz, ama bir şeyleri toparlayıp yeniden yoluna koymak o kadar elinizde değil. İradeniz dışındaki çözümsüzlükler içinde, yine de iradi olarak yapabileceğiniz bir şeyler olmalı.

Dikkat: Bir araya geldiğiniz bir gurubun içinde yabancısı olduğunuz davranışlara tepki vereceksiniz. Bu tepkileri kontrol altında tutmanızda yarar var.

Terazi burcu nun 09 Temmuz 2011 Cumartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İsteklerinizde iddiacı davranarak, arkadaşlarınız arasında fevri davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Siz kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz..Bugün yeni bir çalışmanın ön hazırlıkları içinde olacaksınız.Biraz gizliliğe ihtiyacınız var. Siz sınırlarınızı zorlamayı seviyorsunuz. İlişkiniz için olumlu şeyler düşünüyorsunuz.


Terazi Burcu 09 Temmuz 2011 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder