9 Temmuz 2011 Cumartesi

Başak Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hem mesleki konularda hem de hedeflerinizde daha cesur ve mücadeleci olduğunuz bir dönemdesiniz. Yeni işler daha kıvrak ve hızlı olmanızı gerektirmekte. Bu dönemde hızlı biçimde yapılması gereken çok iş var. Bu arada gelecek ümitleriniz ve beklentileriniz açısından ailevi ya da duygusal konuların da önemi büyük. Evinizi, ailenizi ya da sevdiklerinizi ilgilendiren konularda daha girişken ve yenilikçisiniz. Hayatın güzel yönlerine zaman ayırmakta zorlanmayacaksınız. Aşkta ve arkadaşlıklarda güzel bir atmosfer var.

Başak burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması. Sevdiğinize bile bunu yeterince hissettiremiyorsunuz. Sürekli olarak depresif olmanız başka hastalıklara karşı vücudunuzun direncini kırabilir. Biraz rahat olmalısınız.
Başak burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, gözünüzün önünde dallanıp budaklanıyor, sorun yumağı haline geliyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var. Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız. Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olabilirsiniz. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili.

Aşk Yaşamı : Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde. Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak isteğiniz hiç eksilmemiş gibi. Duygusal dünyanız oldukça aydınlık.

İş Yaşamı : Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek.

Para Durumu: Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması, daha fazlasını hak ettiğiniz gerçeğini yok etmiyor. Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayanıyor.

Dikkat: Yeterince hazır olmadığınızı düşündüğünüz görüşmeyi ertelemeniz hiç gerekmiyor. Niyetinizi ve hedeflerinizi yeterince ortaya koyabileceğiniz birçok done var elinizde.

Başak burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, duygusal yaşantınızı entelektüel çalışmalarla süsleyebilirsiniz. Bulunduğunuz topluluklarda kendinizi ifade etmeyi yeğlemelisiniz. Çeşitli organizasyonlara katılarak, enerjinizi ortaya çıkaracaksınız. İradenizin gücü konunda tartışma kabul etmiyorsunuz. Hareketli yapınız kazalara neden olabilir.


Başak Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder