9 Temmuz 2011 Cumartesi

Akrep Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönemde kendinizi geliştirebileceğiniz ve hayattan daha çok keyif duyabileceğiniz olumlu tecrübeler söz konusu. Ufuklarınızı geniş tutabilir, ilişkilerinizi yoluna koyabilirsiniz. Yeniliklere açık durduğunuz sürece başkalarından çok şey öğrenebileceksiniz. Yolculuklar, eğitsel imkanlar ortaklaşa işlerin gelişmesine yardımcı olabilir. İş hayatında görüşleriniz test edilecek ve bu şekilde başarınızı daha belirgin kılabileceksiniz. Ancak bazı görüş ayrılıkları olsa bile, gereksiz bir inatlaşma içerisine girmemelisiniz. Aşkta mutlu olmak hiç zor değil.

Akrep burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevdiğiniz kişiyle yine tartışabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz ama ne yapsanız olmuyor. Ayrılık kararınızı açıklayın.
Akrep burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yüreğinizde beslediğiniz derin sevgi, bugünlerde açığa çıkmak isteyebilir. Sakin görünüşünüz, kimi durumlarda heyecanlı, gergin bir kimliğe dönüşebiliyor. Kendi beslediğiniz umutları karartmaktan kaçınmalısınız. Bugün sıcak sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Beklenmedik gelişmelerle şikayet nedeniniz olan monotonluk, yepyeni coşkularla yer değiştirebilir.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde gözlerinizi yerden kaldırmanız, çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir. İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla ideal bir sevgili olarak, ama yapayalnız duruyorsunuz.

İş Yaşamı : Birkaç basamağı birden çıkma aceleciliğinden vazgeçmelisiniz. Bugün verimli görüşmeler için randevular kesilebilir. İlginç önerileriniz, çok yakında gerekli kişilerin ilgi alanına girecek gibi görünüyor.

Para Durumu: Terazinin bir kefesi daima ağır basıyor, dengeleyemiyorsunuz Para harcama isteği sizde bir dürtüye dönüşmüş gibi. Bugünkü koşullar böyle bir rahatlığa hiç elverişli değil.

Dikkat: Aşkı, düşüncelerinizdeki kadar özgürce yaşama isteğinizde karşılaştığınız problemler, statükoya teslimiyetinize neden olmamalı. Kendiniz gibi bir aşığı bulmanız hiç de ihtimal dışı değil; belki de çok yakında
Akrep burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ele aldığınız konular üzerinde sistemli bir şekilde düşünmekten kendinizi yorabilirsiniz. İletişim konusunda, kendinizden başka hiç kimseye güvenmek istemiyorsunuz. Bugün, içsel kararlarınızda belli bir sağlamlık ve otorite söz konusu. Duygusal bağlarınızı güçlü tutarken, sağlıklı bir mantık üretmek istiyorsunuz.


Akrep Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder