9 Temmuz 2011 Cumartesi

İkizler Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünlerde yeni gelişmeler, yeni adımlar dikkat çekmekte. Mars sayesinde daha hızlı, mücadeleci ve atılımcısınız. Uzun zamandır üzerine gitmediğiniz konular üzerine gidebilirsiniz. Düşüncelerinizi daha etkin ve net biçimde ortaya koyacaksınız. Tartışmalardan uzak kaldığınız sürece pek çok konuda, özellikle eğitsel alanda daha başarılı olabilirsiniz. Yakın çevrede büyük bir hareketlilik var, ziyaretler, yolculuklar hızlı bir tempo getirmekte. Bu arada parasal alanda da elinizdekileri daha iyi korumaya özen gösterebilirsiniz.

İkizler burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizdekiler size güvenmiyor. Bunun nedeni tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Maddi sıkıntılara biraz daha dayanrmanız gerekiyor.

İkizler burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart, sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde hiç engel değil. Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız düşüncenizi yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç yer yok.

İş Yaşamı : Çok yakın bir iş arkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğunu söyleyenler sizi etkiliyor. Hemen birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız ise harika. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösterecektir.

Para Durumu: İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz. Ek kazanç anlamında eşe, dosta tüm sinyalleriniz açık.

Dikkat: Bu sıralar, duygusal beraberliğinize öncelik vermeniz gerekiyor. Birçok alanda hareket halindesiniz. Bu çok yönlülük esas odaklanmanız gereken yerde, bazı gediklere yol açabilir

İkizler burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularda girişimciliğinizin önüne geçilmiyor. Para kazanma konusunda beceriniz çok kuvvetli fakat, yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor.Bugün harcamalarınız konusunda duygusal davranmak yerine mantıklı olmalısınız. Sağlık konusunda metabolizmanızı destekleyecek bir beslenme şeklini. tercih etmelisiniz.


İkizler Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder