9 Temmuz 2011 Cumartesi

Balık Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yengeç burcundaki Güneş ve Venüs aşkta, hayatın güzel yönlerinde size daha fazla mutluluk ve keyif getirmekte. Bu dönemde ailede mutluluk ya da çocuklarla ilgili konularda pozitif gelişmeler bekleyebilirsiniz. Duygularınızı daha rahat paylaşabilir, yaratıcı konularda dikkat çekebilirsiniz. Ancak bir yandan da sizi ikileme sürükleyebilen bazı durumlar olabilir. Bu dönemde evle, yerleşimle ilgili konularda büyük bir hareketlilik söz konusu. Evde trafik artabilir. Enerjinizin bir bölümünü daha iyi organize olmaya ve pratik sonuçlara odaklamalısınız.

Balık burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Pahalı şeyleri satın almak için iki kere düşünmek isteseniz de sonunda kendinize engel olamıyorsunuz. Lüks yaşamak tabii ki giderlerinizi artırıyor. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.
Balık burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz size yön veriyor. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcılığınızın, yanılgınızdaki payını sonradan anlayacaksınız. Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla, bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak.

Aşk Yaşamı : Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var. Dostlarınız, ilişkinizi önemsemeyi bir görev gibi görüyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz.

İş Yaşamı : Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var.

Para Durumu: Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara karşı cesaretlendiremiyor.

Dikkat: Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz. Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir
Balık burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Sosyal ve kişisel yaşamınızda istediğiniz enerjiyi yakalarken, partnerinizle birlikte ortak çalışmalara katılacaksınız. Grup çalışmalar ve toplu organizasyonlar için her türlü girişimciliğinizi kullanacaksınız. Motivasyon gücünüzü oldukça yüksek. Yolculuklar söz konusu olacaktır.Yalnış hayallere kapılmayın.


Balık Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder