9 Temmuz 2011 Cumartesi

Aslan Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünlerde düşüncelerinizle dikkat çekebilir ve daha aktif, sözlerinizle girişimci bir tutum izleyebilirsiniz. Duygusal alanda henüz çözüme ulaşmamış ya da gizli kalan şeyler olsa da, sosyal alanda daha meşgulsünüz. Merkür sayesinde eğitimde, ticarette ya da yolculuklarda hızlı ve hareketli günler var. Gençlerle ilgili konular da dikkat çekebilir. Bir grup içerisinde yol gösterici davranabilirsiniz. Gelecek plan ve ümitlerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Yakın beraberliklerde biraz daha sabırlı davranmak ve gözü kapalı hareket etmemek gerek.

Aslan burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın dostlarınızla birlikte çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Bugün işinizlhe ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Fazla kilolarınızdan kurtulun.

Aslan burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Gönlünüzün zenginliğini görenler, sizden kolay, kolay kopamıyorlar. Bu kazanım, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışmalısınız. Bugünlerde geniş yürekli olmanızda yarar var. Etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak.

Aşk Yaşamı : İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmemelisiniz. Canlı, hayat dolu kişiliğiniz, fazla planlı, programlı ilişkilere uygun düşmüyor.

İş Yaşamı : Belli bir zamandır düşmüş olan iş hacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var. İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek.

Para Durumu: Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış. Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor.

Dikkat: Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler ağı içinde yaşadığınız bir sorun, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek. Bazı problemleri tepkisiz kalıp zamana bırakmak yararlı olabilir.
Aslan burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kişiselliğinizi vurgulayacak işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, kendinizle ilgili bir takım değişimler içindesiniz. Planladığınız çalışmalar için bol fırsatlı bir gün. Kişisel egonuzu bastırmak zorunda kalmak sizi olumsuz etkileyecektir. Duygularınızı paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Yeni dostlukların size sağlayacağı avantajları görmezlikten gelmemelisiniz.


Aslan Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder