9 Temmuz 2011 Cumartesi

Yay Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönemde olaylar karşısında biraz daha esnek bir tutum içinde kalmanız kolaylık sağlayacak. Sizi duygusal açıdan bağlayan ve ilişkilerinizde önemli olan gelişmeler var. Başkalarının düşüncelerine açık kalmaya bakın. Alacağınız tepkilerden ve yeni tutumlardan bazı dersler çıkarabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular yeni olanaklar getirebilir. Yolculuklar, eğitim, uluslararası konular ya da akademik çalışmalar hayatınıza yeni bir ivme ve canlanma getirmekte. İş hayatında daha pratik ve geliştirici sonuçlar elde etmek mümkün. Eğitsel konularda daha aktif olabilirsiniz.

Yay burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bol kazançlı yeni iş projeleri yapacaksınız. Şansınız açılıyor. Hayatta olumlu düşünmenin yararlarını göreceksiniz. Çabalarınızın karşılığını almaya az kaldı. Gün içinde fazla harcamalardan kaçınmalısınız.
Yay burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi. Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var.

Aşk Yaşamı : Aşk ilişkinizdeki mutluluğunuz sizi yeniliyor. Gördüğünüz esneklik ve anlayış zor bulunur ölçülerde. Size bu ilişkide, daha verici olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor.

İş Yaşamı : İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanında iş çıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlayabiliyorsunuz.

Para Durumu: Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice geren ödemelerinizde size oldukça yardımı olacak, rahatlayacaksınız. Kendinizi çok sıkmanız gerekmiyor.

Dikkat: Aile büyüklerinizle ilişkilerinizi, şu günlerde her zamankinden çok ön planda tutmanız büyük mutluluklara neden olabilir. Vefa, minnet ve saygı size oldukça yakışan duygular.
Yay burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularda istediğiniz başarı grafiğine kavuşmak için, her türlü donanıma sahipsiniz. Gücünüzü yükseltmek için bazı değerlerin önemli olduğunu kabul ediyor ve mütevazi olmak istemiyorsunuz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.


Yay Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder