9 Temmuz 2011 Cumartesi

Oğlak Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönemde karşıt burcunuzda gerçekleşen tutulma yeni değerlendirmelere ve kararlara işaret ediyor. Bu kararlar evlilik ve ortaklaşa işleri yakından etkileyebilir. Yeni bir bakış açısı elde edebilir, beraberliklerinizi olumlu bir yöne döndürebilirsiniz. Adeta bir hasat mevsimindesiniz. Olumlu ya da olumsuz giden pek çok konuyu yeniden gözden geçireceksiniz. Henüz şartlar tam olarak sizin elinizde olmayabilir. Bu nedenle gereksiz yere kendinizi aşırı biçimde yıpratmamalı ve bu arada sağlığınıza da önem vermeye devam etmelisiniz.

Oğlak burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızın ilk günkü etkisinden kurtulup daha mantıklı düşününce, bu işin olamayacağını siz de kabul ediyorsunuz. Ama tatlı hayallere dalmamak elinizde değil. İş hayatınızdaki olumsuzluklar sürüyor.

Oğlak burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın çevrenizdeki bazı değişim niyetlerini yapay buluyorsunuz. Bu niyetler, sizi yeniden değerlendirmelere götürüyor. Bir yakınınızla tartışmalı bir alışveriş içine girebilirsiniz. Bu ilişkide, birtakım yitimleri göze alamayıp uzlaşmadan yana bir tavır izleyeceksiniz. Sevineceğiniz haberleriniz var. Sevinciniz, birkaç kişiyle içinde olduğunuz probleme çözüm getirebilir.

Aşk Yaşamı : İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir. Yine de içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz.

İş Yaşamı : Çok ortada, anlaşılır olan haklılığınız, bir problemle ilgili tartışmanızı kısa sürdürecek. Birtakım düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle ortak çözümler üretebileceksiniz.

Para Durumu: Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor. Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi.

Dikkat: Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz. Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir
Oğlak burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, ortaklıklar konusunda düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kapasiteniz çok yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz. Olaylardan yanlış etkilenerek kendinizi üzüyorsunuz. Yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecektir. Güvenli kişilerle çalışmayı tercih ediyorsunuz.


Oğlak Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder