9 Temmuz 2011 Cumartesi

Terazi Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Bu dönemde Yengeç burcundaki Güneş ve Venüs ailevi konulara pozitif koşullar getirmekte. Evliliğe ait gelişmeler de gündeme gelebilir. Dikkat çekebileceğiniz günlerdesiniz. İlişkilerinizi yoluna koymak için bilinçli bir çaba içerisine girebilirsiniz. Daha önceki tecrübelerden edindiğiniz yaklaşımlarla doğru kararlar verebilirsiniz. Kariyeriniz ya da işe ait koşullar açısından da hareketli bir dönemde sayılırsınız. Korumanız, kollamanız gereken işler var. Yabancılarla ilgili konular yeni açılımlar ve bağlantılar getirebilir. Uzaklarla ilgili daha cesur ve ataksınız.
Terazi burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin, ne istediğinizi iyi saptayın. Daha sonra da işinizle ilgili stratejinizi belirlemelisiniz.
Terazi burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sisteme, kurallara karşı duyarlılığınız, hamleci yanınızı bazen frenleyebiliyor. Yakında hazırlıklı olduğunuz bazı konularda ciddi sevinçleriniz olabilir. Hayatınızda sürprizlere yer yok. Olası hüzünlerinizden de, sevinçlerinizden de her zaman haberlisiniz. Şu günlerde kendinize haksızlık etmeye ya da haksızlığa uğramaya açık görünüyorsunuz. Çünkü bir zamandır, duygusallığınız ön planda.

Aşk Yaşamı : İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor. Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz.

İş Yaşamı : Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizi iş konusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görüntü vermenizin beklenmesi çok doğal. Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır

Para Durumu: Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor. Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir.

Dikkat: Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor. Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir.

Terazi burcu nun 10 Temmuz 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, bir program dahilinde hareket etmelisiniz. Kendinize ait bazı gizli hesaplarınız olabilir Fakat uzun vade de, sonuçların değişeceğini düşünerek, kısa vade çözümlerden faydalanmalısınız. Birçok sorumluluk sizi bekliyor. Prensipleriniz konusunda taviz vermediğiniz gibi, bilgilerinizi yenileme ihtiyacı içindesiniz.


Terazi Burcu 10 Temmuz 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder