6 Temmuz 2011 Çarşamba

Yengeç Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İletişim ve hareket güne yöne veren konular arasında. Yeni şeyler öğrenmek ve başkaları ile paylaşmak sizi motive edebilir. Özellikle eğitim hayatınızda başarıya odaklı olmayı başarabiliriniz. Pek çok konuda becerilerinizi artırabileceğiniz gelişmelere yakın olmalısınız. Yakınlar ya da kardeşlerle olabilecek sorunlara daha anlayışlı yaklaşılmalı.

Yengeç burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tercihinizi koşulların uygun olduğu iş alanlarında yapmalısınız. Faaliyetleriniz bulunduğunuz ortama göre biraz ileri derecede olabilir. Bu durum size avantaj sağlayacaktır. Sevdiğinizle ilişkiniz alarm veriyor.

Yengeç burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç biri size mutluluğa giden yolu gösterecek. Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde hissettiğiniz dönemsel yalnızlıklar, yaşadığınız son olaylardan kaynaklanıyor olabilir. Ama içinizdeki bu burukluğu yavaş, yavaş azaltacaksınız. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığına tanık olacaksınız.

Aşk Yaşamı : Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz. Hemen bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtıp ruhunuzu harekete geçirmelisiniz. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun

İş Yaşamı : Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun. İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi.

Para Durumu: Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında büyük bir alışverişiniz olabilir. Bunalacağınız para sıkıntılarınız yok. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz.

Dikkat: Çok yönlü ve yetenekli olmanıza rağmen, çok özel dost ilişkilerinin yoksunluğunu çekebiliyorsunuz. Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız
Yengeç burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok. Duygusal anlaşılmaya ihtiyacınız var. Başkalarının fikirlerinden yola çıkmaktan hoşlanmadığınız için, bencillikle suçlanabilirsiniz. Sosyal yaşantınızda dinginliğe ihtiyacınız var.


Yengeç Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder