6 Temmuz 2011 Çarşamba

Aslan Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatına ve parasal konulara daha fazla önem vermelisiniz. Birikimlerinizi akılcı biçimde değerlendirmek ve yeni kaynaklar elde etmek için kişisel çabalarınız önem kazanıyor. Çalışma kapasitenizi ve yeteneklerinizi kullanarak çözümler bulmanız gerekecek. Bütçenizi sağlam kılmak ve tutumlu davranmak önceliğiniz olmalı.

Aslan burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünlerde profesyonel konularla fazla uğraşmamalısınız. Kendinizi hâlâ bir milyoner gibi hissedebilirsiniz. Ancak altından kalkamayacağınız harcamalara girişmeyin. Aştaki olumsuzluklar bitiyor.

Aslan burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yurtdışındaki bir arkadaşınızı, onunla ilgili bazı gelişmeler nedeniyle merak ediyorsunuz. Ama dostunuz muhtemelen yakın zamanda karşınıza çıkıp sizi sevindirecek. Haberiniz olmadan, sizin adınıza girişimlerde bulunup kararlar alan birisiyle sorun yaşayacaksınız. Buna dikkat etmelisiniz. Araştırıp üstüne gitmeniz halinde, aklınıza gelmeyecek problemlerin önüne geçebileceksiniz.

Aşk Yaşamı : Daha rahat görünebilirseniz, ilginçliğinizin arkasından çekiciliğiniz gelecek gibi görünüyor. Onu çekim alanınıza alabilmeniz için, kendinizi doğallığınızla sınırlayıp yapaylıktan kaçınmanız gerekiyor.

İş Yaşamı : Yetkililerinizin sizden beklentileri sandığınızdan fazla. Akşama doğru aranızda yapacağınız toplantı sizin için çok yararlı olacak. Mükemmel referanslarınız var.

Para Durumu: Bugünlerde sürpriz para haberleriniz olabilir. Parasız kalmaktan korkuyor olmanıza karşın, hiç böyle bir endişeniz yokmuş gibi harcıyorsunuz. Bu tutumunuz sizi çok kısa zamanda dara sokabilir.

Dikkat: Arkadaş ilişkisi kurmada çekicilik birinci tercihiniz oluyor. Çekici dostlarınızın kaçının çevrenizde kaldığını görmeniz gerekiyor. Size karşı beslenen özel bir ilgi ve sevginin tam karşılığını vermekte biraz eksiklik gösteriyorsunuz
Aslan burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevresel ilişkilerinizde şartlandığınız kurallarınızı bir kenara iterek, daha özgürce konuşabilir ve davranabilirsiniz. Ani değişimler size iyi gelecektir. Bulunduğunuz koşulları kendinize yönlendirmek isterken, çevresel faktörleri unutmamalısınız. Düşüncelerinizde ısrar edeceğiniz bir gün. Sınırlarınızı kendiniz belirlemelisiniz.


Aslan Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder