6 Temmuz 2011 Çarşamba

Başak Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi hareketli ancak bazı endişelere açık kılıyor. Üzerinizde baskı kuran iş konularınızı aşma çabanız göze çarpacak. Ancak ortaya çıkan koşullara yön verebilecek güçtesiniz. İş hayatında ikilem yaratan gelişmeler zorunlu bazı kabullenmeler getirebilir. Kişiliğinizi ortaya koyabileceğiniz adımlarla güven getiren girişimler yapabilirsiniz

Başak burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Eski dostlarınızı ziyaret edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırmaya çalışın. Yeni tanıştığınız biri sizi çok etkiliyor olabilir. Ona açılmanın tam zamanı. Yıldızlar size büyük bir şans sunuyor. Sağlık durumunuz gayet iyi görülüyor.
Başak burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sağlık konularında geçici üzüntüler söz konusu. Böyle konulardaki fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı. Bugünlerde araştırma becerinizi ön plana çıkartabilirseniz, şaşırtıcı birtakım sonuçlar almanız mümkün.

Aşk Yaşamı : Flörtünüzün serinkanlı davranışları, sizin panikçi bazı tavırlarınızı dengeleyebiliyor. Gelişmeleri onun tayin etmesine izin vermeniz daha yararlı olabilir.

İş Yaşamı : Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor, çok yakında bu konuda desteklenebilirsiniz. Sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor.

Para Durumu: Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir. Yeni bir birikim için epeyce zaman geçmesi gerekecek. Bankadaki küçük stokunuzu daha gerekli durumlara saklayabilirdiniz.

Dikkat: Bir musibet bin nasihatten iyidir, deyişini yabana atmamalısınız. Bazı küçük hataların işlenmesine bilinçli olarak göz yumabilirsiniz. Karşı tarafın ödeyeceği bedel, sizin öğütlerinizden daha yararlı olacaktır
Başak burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizdeki güçlü kişilerle kuracağınız bağlantıların önemli olduğu bir gün. Fakat davranışlarınızda dikkatli olmak zorundasınız.Eleştirici yönleriniz yüzünden, aşkta zor günler yaşayabilirsiniz. Alınganlığınız, kişiliğinizin bir parçası haline geldi. Küçük egoların başınıza iş açmasını istemiyorsanız, kendinizi dizginlemek zorundasınız.


Başak Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder