6 Temmuz 2011 Çarşamba

Kova Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi manevi paylaşımlar sizi meşgul ediyor. Özellikle eşin duygusal durumundan kaynaklanan sıkıntılar sizi oldukça huzursuz edebilir. Aynı zamanda eşin ya da ortağın para durumu üzerinizde baskı kuracaktır. Borç alacak konularının öne çıktığı bu dönem,geçmişle ilgili ödemeler gündeme geliyor. Bazı sınırlamaları aşmanız, güveni korumanız kolay olmayacak.

Kova burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Başaracağınıza inanmadığınız işlere kalkışmayın. Bunun size maddi zararı olabilir. Kilolarınızdan kurtulmak için spor yapın.
Kova burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Özgüveniniz, bugünlerde size yanlış adımlar attırmaya çok eğilimli. Bazı değişik davranışlarınızla ilgili eleştirilerin, iyi niyetli ve yapıcı olabileceğini göz önüne almalısınız. Son günlerde değişen kimi koşullar, bazı kararlarınızı çabuklaştırmanıza, hazırlıklara hız vermenize neden olabilir. Önümüzdeki günlerde belirgin değişimler söz konusu.

Aşk Yaşamı : Tarafların kişiliklerini sahiplenip savunmaya geçme ihtiyacı, aşk hayatının tartışmalarını, inatlaşmalarını getiriyor. Bu aşamada, kısa ya da uzun bir zaman arası çok yararlı olabilir.

İş Yaşamı : İşlerin yoğunluğu azalacak. Haftanın ortalarında daha düşük bir ritme girebilirsiniz. Görüştüğünüz bazı kişilerin üzerlerinde beklediğiniz etkiyi fazlasıyla gösterdiğinizi bilmelisiniz.

Para Durumu: Bugünlerde para ve dostluk ikilemi çelişkiler yaratabilir. Bir arkadaşınızla bu konularda daha mesafeli ilişki geliştirmeli, arkadaşlığı zedeleyecek kadar yüz göz ilişkilerden, kaçınmalısınız.

Dikkat: Yeni durum, mevcut durumdan daha fazla fırsat üretebilir. Değişen birtakım koşulların ortaya ne tür sonuçlar çıkartacağı da şimdiden belli değil. Karamsarlık ya da iyimserlik, ikisi için de çok erken.
Kova burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Arkadaşlarınızla aranızda kuracağınız diyalog sayesinde başarılı organizasyonlara gireceksiniz. Dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. Sevdiklerinizle kişisel ilişkilerinizde mükemmel gelişmeler söz konusu. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız.


Kova Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder