6 Temmuz 2011 Çarşamba

İkizler Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yapıcı olmanız gereken ailevi konularla meşgul olmanız gerekiyor. Aynı zamanda yerleşimle ilgili sorunlar karşısında hızlı ilerlemeniz gerekecek. Yer değişiklilerini içine alan gelişmeleri ise sabırla ilerletmelisiniz. Elinizdeki kaynakları ise doğru kullanmak zorundasınız. Aileden gelecek destekler size rahat kararlar alabileceğiniz şartları sunacak.

İkizler burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün gideceğiniz bir davette elit kişilerle tanışma fırsatı bulacaksınız. Özellikle sanatta ve kültürel etkinliklerde söz sahibi olanlarla iyi diyaloglar kuracaksınız. Çıkacağınız tatilde tüm yorgunluğunuzu atacaksınız.
İkizler burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Önünüzdeki seçeneklerin karşısında, zorlama tercihler yapacak gibi duruyorsunuz. Bu seçenekleri yeniden gözden geçirmeniz, yeni değerlendirmeler getirebilir. Önümüzdeki günlerde kendi bakış açınızla değerlendirerek, bir olayı olumlayacaksınız. Konudan en haberli kişi siz olduğunuzdan, değişik bakışlar karşısında değerlendirmenizde ısrarcı olacaksınız.

Aşk Yaşamı : Daha dışa açık, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı bir tavır sergilemenizde yarar olacak. İlişkinizi biraz daha içtenlikle yaşayarak içe kapanmış, küskün görüntünüzden arınabilirsiniz.

İş Yaşamı : Veriminiz, iş dışındaki sorunlarınızla ilgili olarak düşüyor olabilir. Dağınık zihninizin altında, küçük iş problemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor olmalı.

Para Durumu: Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz teklifler var. Ekonomik durumunuz, sizin dışınızdaki bir gelişmeyi doğru değerlendirip katılmanız halinde, birdenbire atağa kalkabilir.

Dikkat: Kendinize zaman ayıramadığınız yolundaki yakınmalarınız, o kadar çözümsüz görünmüyor. Koşulları biraz zorlamanız gerekiyor.
İkizler burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, bir çok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yeteneklerinizi ispat etmek zorunda değilsiniz.. Bugüne sığdırmak istediğiniz bir çok planlarınız var. Seçimlerinizi özenli yapmalısınız. Ortak fikirlerine ihtiyaç duyduğunuz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Dostlarınızın size önerilerini önemsemelisiniz.


İkizler Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder