6 Temmuz 2011 Çarşamba

Boğa Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızı göstermekten çekinmeyecek, hayattan keyif almayı başaracaksınız. Yeni hobilerle boş zamanlarınızı mutlu geçirebilirsiniz. Aynı zamanda sevdiklerinizle beraber olmak size güzel duyular yaşatacak. Kendinizi daha kolay gösterebileceğiniz şartlar size yaratıcı alanda önemli aşamalar getirecektir. İstikrarlı yanlarınızla ilerleme elde edebilirsiniz.

Boğa burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse de büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Sosyal hayatınız renklenecek.
Boğa burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Son günlerde yenemediğiniz tedirginlikler, birtakım iç hesaplaşmaları gerektirebilir. Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni yeni tanışmalar söz konusu. Dışa yönelik kişiliğiniz, bir anda ilgi odağı olabiliyor. Fakat kolay sağladığınız ilişkiyi, aynı kolaylıkla da bozabiliyorsunuz. İşgüzarlığınızla ilgili karşı çıkışlar yerinde görünüyor. Olumlu bakmanız yararlı olacak.

Aşk Yaşamı : Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin edemeyişiniz gayet doğal. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir. Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için mutsuz olmanız gerekmiyor.

İş Yaşamı : Yanlış kişilere yanlış tepkiler vermemeli, size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz.

Para Durumu: Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor. Bu konuda epeyce karışanınız var gibi. Alacağınız bazı kararlar, sizi para idaresi konusunda cesaretlendirebilir.

Dikkat: Aşkın gizemi ve içinde barındırdığı hoş anlamsızlıklar sizi daha çok olumsuz etkilemişe benziyor. Gönlünüzdeki loşluğu ışıl, ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde. Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız.
Boğa burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. Birtakım sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey, sakince düşünerek, olayları kısa sürede toparlamanızdır.


Boğa Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder