6 Temmuz 2011 Çarşamba

Yay Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatında gerçekçi düşünme gereğiniz var. Daha fazla çaba sarf etmeli, sorumluluk duygunuzu geliştirmelisiniz. Göz ardı etmemeniz gereken işleri iyi planlamanız ve temkinli olmanız gerekecek. Artan iş baskıları yüzünden dikkatsizlikler yaşanabilir. İletişim konularının ön plana geçmesi, yaptıklarınızla dikkat çekmeniz söz konusu.

Yay burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar olduğu bir gerçek. Ancak canınızı sıkmayın. Çünkü her şey yoluna girecek. Maddi kazancınız hızlı şekilde artıyor.
Yay burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Son derece umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi müdahaleler gerektiriyor. Kendiliğinden gelişenle, irade kullanılanın getirileri birbirinden çok farklı olacak. Arkadaşlarınız arasında özellikle biri, bugünlerde hepinizin ilgi odağı gibi. Bu ilgide gözlemlediğiniz bazı çıkarcı beklentiler, arkadaşlarınızla alakalı değerlendirmelerinizi biraz yerinden oynatabilir.

Aşk Yaşamı : Ağacın altında armudun düşmesini beklememelisiniz. Onun atacağı başka adım kalmadı, belli ki top sizde. Bu konularda cesaretsiz biri değilsiniz. Deneyimsiz kişiler tarafından yönlendiriliyor olabilirsiniz.

İş Yaşamı : Ödemelerin gecikmesi, işin yürümesini sekteye uğratıyor. Ama bunun, iş yaşamının artık kurallaşmış aksamaları olduğunu bilecek düzeydesiniz. Yakında umutlarınızı arttıracak yepyeni gelişmeler söz konusu.

Para Durumu: Çeşitli para sorunlarınız var. Bunların bir kısmını önümüzdeki günlerde yine aşacaksınız. Hazırlıklı, tedbirli olma alışkanlığınız büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor.

Dikkat: Hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili bir şeyler yapmanız gerekecek. Önce bu iddianın geldiği kaynaktan başlamanız en akılcı yol olacak.
Yay burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Neşeli ve iyi niyetli davranışlarınız duygusal etkileşimlere çok açık.. Bugün, karşılıklı ilişkilerinizde beklediğinizi güven duygusunu abartabilirsiniz. .. Bugün enerjinizi arkadaş çevrenizde daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Dostlarınızla birlikte alacağınız ortak kararlar her iki tarafı da memnun edici sonuçlara neden olacak. Unutmayın ki güç hala sizde.


Yay Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder