6 Temmuz 2011 Çarşamba

Koç Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hızlı ve programlı olmanız gerekecek. Tamamlanması gereken işler yanında detaylı konulara hakim olmanız gerekecek. Detaylı çalışmalar ve iş ortamında yapılması gereken değişiklikler yorucu olabilir. Farklı teknikler denemek sizi verimli sonuçlara götürebilir. Günlük düzeninizi yeniden oluşturmak, iş ortamında akıcı şartları beraberinde getirecektir.

Koç burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Zor beğenen bir kişiliğiniz var. Sevdiğiniz insanın sizi kazanması için yaptığı jestler bu sebeple hep boşa gidiyor. İş yerinizde yeni teknolojileri uygulamanız ilerisi için iyi bir yatırım olacaktır. Sağlığınız iyi.

Koç burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle çok kolay çözüme ulaşabilir. Yakında bir sevinciniz var. Bu sevincin, büyük bir kalabalık içinde kutlaması olacak. Aile bağlarınızı biraz gevşetmiş görünüyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz. Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş, adeta ödün verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak tanımlanması, sizi de yanıltıyor.

İş Yaşamı : Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor. Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz.

Para Durumu: Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Dikkat: Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız gereken bir sorunda size davetiye çıkartılmaya çalışılıyor.

Koç burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Düşüncelerinizi yeniden mercek altına alacak ve farklı sunumlarla hayata geçmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz topluluklarda kendinizi ifade etmeyi yeğlemelisiniz. Çeşitli organizasyonlara katılarak, enerjinizi ortaya çıkaracaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz. Kendinize güvenmeniz güzel bir duygu.


Koç Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder