6 Temmuz 2011 Çarşamba

Terazi Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

akışa bırakmaya çalışmalı, geçmişle ilgili korkularınızı yenmelisiniz. Çeşitli fedakarlıların gündeme gelmesi daha kabullenme geliştirebiliriniz. Daha çok başkalarına yardımcı olabileceğiniz hizmet temalarına yönelmeniz gerekebilir. Yarın her şey sizin kontrolünüzde ilerlemeye başlıyor.

Terazi burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Rastlantılar sonucu değil bilgi birikimi ve yoğun emekle elde ettiğiniz kariyerinizin tehlikeli bir döneme gireceği anlara yaklaşıyorsunuz. İş hayatınızdaki sorunları aşmalısınız. Maddi sıkıntılarınız hâlâ sürüyor.
Terazi burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sizin için en güvenli seçenek ne ise onu tercih edebilme yeteneğiniz var. Profesyonel anlamda bir atılım söz konusu. Bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız. Bugünlerde yaşamınızla ilgili bazı muhasebeleriniz var. Bu dönem, hayatınızda risk almak istemediğiniz, evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir döneme benziyor.

Aşk Yaşamı : Yakın arkadaşıyla şu sıralar, sizin dışınızda ne konuşabilir ki ? İkisinin de sizinle ilgili düşünceleri oldukça pozitif. Kaygılanmayın. Akşam saatlerinde küçük bir sürpriziniz var. O da, sizin gibi bu aralar huzur arıyor.

İş Yaşamı : Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın. Son derece yaratıcı bir ortam içine gireceksiniz.

Para Durumu: Geleceğinizde ciddi sıkıntılar görünmüyor. Son zamanlardaki sıkışıklığınız ve bir süre sonra yapmanız gereken ödemelerle ilgili çıkaracağınız formüller, şansa fazla dayalı gibi.

Dikkat: Son zamanlardaki düşünce hareketliliğiniz, yorgunluğunuzu daha da hissettiriyor. Beslenmenize ve sosyal yaşamınızın ritmine dikkat etmelisiniz
Terazi burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızı abarttığınız zaman, kendinize olan güven duygunuzu yitirebiliyorsunuz. Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. . Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay. Ailenizle ilgili sürpriz olaylara hazırlıklı olmalısınız.


Terazi Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder