5 Temmuz 2011 Salı

Yengeç Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrede yaşanan hareketlilik size yeni sorumluluklar getirmekte. Kendinizi iyi planlamalı birden fazla konuya hakim olmayı başarmalısınız. Zihnen yüklü olacağınız zamanlar ise eğitim planlarınız açısından önemli görünüyor. Düşüncelerinizi yenilemenin zamanı gelmiş olabilir. Kısa yolculuk planları yaptığınız bu günlerde gündeminizde değişiklikler olabilir.
Yengeç burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Birikimlerinizle iyi bir yatırım yapacaksınız. Sevdiğinize uymaya çalışın. Anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissedebilirsiniz. Bunun sebebi işinizdeki yoğun tempo olabilir.
Yengeç burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Çok ilgili olduğunuz uğraşların uzağındasınız. Ama bu konuda suçlayabileceğiniz kimse yok. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz, kendinizin inkarı anlamına gelmeyecek, aksine, bu yöntemin yeni fırsatlar yaratmada bir mihenk taşı olduğunu göreceksiniz. Doğal yeteneklerinizle buluşacağınız yer, mutlulukla da randevunuz olacak gibi görünüyor.

Aşk Yaşamı : Aşk için ideal kişisiniz. Ama istikrarlı ilişkilerde tam bir tehlikesiniz. Aşk ve siz inanılmaz bir kişilik benzeşmesi içindesiniz. Her şeye rağmen üzüntülere neden olmayacak kadar iradeniz var.

İş Yaşamı : Çevrenizdekilerin sizin motivasyonunuza ihtiyacını da dikkate almalısınız. Uzun zamandır tartışılan konularda uzlaşma mümkün görünüyor. İşleri nasıl daha iyi bir hale getireceğinizi biliyorsunuz artık.

Para Durumu: Bu konuda şansa çok ihtiyacınız var. Şansınız desteklemeden ayakta duramayacaksınız da denilebilir. Paranın hayata kayıtsız şartsız hakimiyetini kabullenmekte bu kadar da zorlanmamalısınız.

Dikkat: Duygu dünyanızda karmaşa var. Bir gün kar görmek için, koca kışı göğüslemeye hazırlanıyorsunuz. Yanlış adımlar, tam anlamıyla bile bile lades olacak.
Yengeç burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz bir iş imkanı sizi bekliyor. Çevrenizle güçlü bir duygu alış verişi içindesiniz. Arkadaşlarınızın arasında aranılan ve beklenen bir kişi olmaktan mutluluk duyacaksınız. Kendinizi somut bir şekilde ortaya koymanın tam zamanı. Yeni işler için arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz.


Yengeç Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder