5 Temmuz 2011 Salı

Oğlak Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Size destek veren pek çok gelişme var. Hayata dengeli baktığınız bu dönem karşınıza çıkan fırsatları kullanmalısınız. Başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz konulara yakın durmalısınız. Yurt dışı bağlantılı konularınızda elle tutulur sonuçlar için çaba göstermeniz gerekecek. İş hayatının test altında olduğu bu dönem bazı engeller söz konusu.

Oğlak burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Çevrenizde hayranlık uyandıran birisiniz. Hiç tanımadığınız kişiler bile sizinle yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden yeni dostluklar ve yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

Oğlak burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yepyeni bir tanışmayla, yaşadığınız yalnızlık duygusundan kurtulabilirsiniz. Bu tanışma kalıcı bir dostluğa dönüşebilir. Yakında sevinçleriniz var. Uzun zamandan beri kötümserliği elden bırakmayıp çevrenizdeki herkese olumsuz enerji yayan bir arkadaşınız sizi de etkiliyor. Bugün bir ilginçlik, onu hayata daha iyimser bakmaya yöneltecek.

Aşk Yaşamı : Ona ayak uydurmanız, bu ilişkiden aynı ölçüde haz almanızı sağlayabilir. Hiçbir şey eskisi gibi heyecan dolu değilse de, partneriniz ilişkinizin hakkını vermesini iyi biliyor.

İş Yaşamı : Bugün kısa bir toplantıda azı uyarılar alabilirsiniz. İş yaşamınızda genel olarak beğeniliyor olsanız da bazı olaylarda takındığınız tavır, işyerinizde size karşı bir antipati oluşturuyor.

Para Durumu: İyi niyetli çabalarınızın yanlış değerlendirilmesinden korkuyorsunuz. Parasını idareli kullananlardan değilsiniz, ama bu anlamda ciddi gelişmeler içersindesiniz.

Dikkat: Çevrenizdeki herkesle aynı yakınlıklar içinde değilsiniz. Ama bunun başkaları için de geçerli olduğunu kabul etmelisiniz. Bazı arkadaşlarınızın aranızın açık olduğu kişiyle yakın ilişkide olması sizi rahatsız ediyor. Bunun abartı bir bakış olduğunu kavramanız gerekiyor.
Oğlak burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yoğun çalışma temponuzu sayesinde, bir çok başarı size gelecektir. İdeallerinizden emin olarak ilerliyorsunuz. Bugün kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere yakın tavırlar içinde olmalısınız. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz. Ziyaretçileriniz olacaktır.


Oğlak Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder