5 Temmuz 2011 Salı

Başak Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha canlı kılmakta. Artık planlarınız üzerinde bilinçli bir şekilde durabilirsiniz.Yapılması gereken işler eklenince yoğun bir gün söz konusu. Bazı çatışmalar gerek iş gerekse ilişkilerden yana sizi zorlayabilir. Olayların sizi engellemesine izin vermemeli, sakin olmalısınız. İçinde bulunduğunuz organizasyonlarda değişimler gündeme gelebilir.

Başak burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bu sıralar bazı dostlarınızla sorun yaşayabilirsiniz. Ancak bu uzun süre devam etmeyecek. Araya girenlerin çabalarıyla barışacaksınız. Sevdiğiniz kişinin ailesiyle aranızdaki soğukluğa son vermek size düşüyor.
Başak burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Son kararlarınız beklentilerinizden farklı olsa da, bunun şimdilik kaçınılmaz olduğunun farkındasınız. Bu nedenle de aldığınız kararlarla barışık görünüyorsunuz. Şüpheciliğiniz her zaman işinizi kolaylaştırmasa da, bu günlerde çok işinize yarayabilir. Kısa bir süre önce yaşadığınız bazı olaylar sizi endişelendiriyor, ama yaşanması gerektiğine inanarak korunuyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Onunki duyarsızlık ya da önemsememe değil, sadece deneyimsizlik. Ondan geçmişteki bir davranışı nedeniyle özel yaklaşımlar beklerken biraz abartıyor gibisiniz.

İş Yaşamı : Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki çok belirgin fark, bir süre sonra sübjektif koşullanmalara yol açabilir. İşyerinizdeki performansınız bazılarına abartılı geliyor gibi.

Para Durumu: Para konularında oldukça fedakarsınız. Sorumluluk ve zorunluluklarınıza hayatınızın tam merkezinde yer verdiğiniz için, sizi tatmin edecek bazı harcamalardan kaçınıyorsunuz.

Dikkat: Bencilliğe doğru bir, iki adım yürümenizde hiç sakınca yok. Yaşamınızın her alanında çalışkan bir öğrenci gibi davranmanız gerekmiyor. Bu, sizi bazı hazlardan yoksun bırakabilir
Başak burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Paylaşma duygunuzun yoğun olduğu günlerde, yanlış ilişkilere girebilirsiniz. Aşk konusunda doğru zamanı beklemelisiniz. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı, ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Harcamalarınızda fazla esnek davranıyorsunuz.


Başak Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder