5 Temmuz 2011 Salı

Yay Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Gergin olabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İş hayatında ciddiye alınması gereken gelişmeler sizi harekete geçirecek. Sorumlulukların artabileceğini unutmamalı, organize olmalısınız. Üstlerle ilişkilerin üstünüzde kuracağı bası ise sorun yaratabilir. Duygusal tepkileriniz iş hayatında beklemediğiniz sonuçlar getirebilir.

Yay burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, karşınıza çıkacak cazip fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hem iş hem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.
Yay burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Geçmişinizle ilgili birtakım hesaplaşmalarınız, bir an evvel birileriyle paylaşılmayı istiyor olabilir. Aile içindeki küçük problemlerden endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu problemler, siz hiç karışmadan şu günlerde kendiliğinden hallolacak. Bu akşam bir davet alabilirsiniz. Reddedip evde dinlenmeyi seçmeniz zararınıza olabilir.

Aşk Yaşamı : Onu yitirme takıntınız, sevgilinize bir zamandır rahatsızlık veriyor gibi. Partnerinize sorunun güvensizlik ya da özgüven eksikliği sorunu olmadığını anlatabilmelisiniz.

İş Yaşamı : Bazı yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışacaksınız. Epey zamandır iş alanınızı, koşullarınızı ve işyerinizdeki insan ilişkilerini gözden geçiriyor ve ne kadar şanslı olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

Para Durumu: Bazı kararsızlıklar içindesiniz. Biraz aceleci davranmak olası problemlerin önünü kesebilir. Borç verme konularında da biraz toparlanmanız gerekecek.

Dikkat: Geçmiş bazı problemleri ortadan kaldırma fırsatlarınız doğabilir. Çözüp hallettiğinizi sandığınız bir sorununuz, bazı insanların didiklemeleriyle yeniden karşınıza çıkacak
Yay burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenize karşı atılımcı davranışlarınızla dikkat çekmeyi bildiğiniz için, herkes sizden farklı şeyler bekliyor. Sevdiklerinizin yaşamı kolaylaştırıcı davranışlarda bulunmak, sizi son derece mutlu kılıyor.İşinize olan bağılığınızın sağlığınıza olan olumsuzluğunu düşünmeli ve çalışırken, kendinizi fazla kaptırmamalısınız.


Yay Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder