5 Temmuz 2011 Salı

Boğa Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi dışadönük ve keyifli zamanlara bırakacaksınız. Yaratıcılığınızı harekete geçiren pek çok konu ile ilgilenebilirsiniz. Duygularınızı öne çıkarabileceğiniz konular ise size başarı getirecek. Çocuklarla ilgili sorunların aşıldığı bu dönem, onlarla olan bağlar daha akıcı ilerleyebilir. Aşk hayatınız ise uzun zamandır olmadığı kadar hareketli geçiyor.

Boğa burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir toplantıda uzun zamandır görmediğiniz ar-kadaşlarınızla birlikte olacaksınız.
Boğa burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Öğle saatlerinde konuklarınız olabilir. Bu konuklarla daha çok geleceğe dair planlar içinde olacaksınız. Uzun vadede ortak beklentiler içinde görünüyorsunuz. Çevrenizde, ortak noktanızın olmadığı insan sayısı hayli fazla. Bu insanlarla ilişkileriniz konusunda düşünceler ve birtakım sorular geliştiriyorsunuz. Kendinizden son derece memnun olmanızdan kaynaklanan bir yalnızlığınız var.

Aşk Yaşamı : Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz. İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanabilirsiniz. Böyle yaptığınızı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak.

İş Yaşamı : Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. İş yaşamınızda uzun süredir düşündüğünüz değişiklikler için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız.

Para Durumu: Özel harcamalardaki kararsızlıklar devam ediyor. Yine de bu harcamaların zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Dikkat: Kendinize daha dürüst davranıp daha objektif iç hesaplaşmalara yönelmeniz, son günlerde aldığınız eleştiriler karşısında daha başı dik durmanıza yardım edecek. Kafanızda yarattığınız şeyler çok gerçekçi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.

Boğa burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. . İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.


Boğa Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder