5 Temmuz 2011 Salı

Kova Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklaşa konular içinde bulunmanız gereken koşullar var. Siz bağlayıcı unsurları görmeli, gelişmelere karşı esnek olmalısınız. Zira tek başına karar almanız zor. Özellikle finansal anlaşmalar sizi dışınızda gelişecektir. Yakın ilişkilerde ise zor bir gün. Kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Biraz esnek olmanız sizin yararınıza.

Kova burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İçinde bulunduğunuz boşluk sizi kötü şekilde etkiledi. Korkularınız hareketlerinizi bile kısıtlıyor. Yeni bir şeylere başlamak istiyorsunuz fakat insanların ne diyeceklerini düşünmeniz bunu engelliyor.
Kova burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Akşama doğru alacağınız bir öneri, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Size küçük bir sürpriz var. Uzlaşmaya açık bir gününüzdesiniz. Bu yüzden de sabahtan itibaren yoğun ama gerilimsiz ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzlaşmaya açık olmanız kararsız olmanız anlamına gelmiyor, son noktada kendi kararlarınızı uygulayacaksınız.

Aşk Yaşamı : Sürekliliği vadeden bir beraberlik ile gidebileceği yere kadar gitmesine razı olacağınız bir ilişki arasında sıkışmış gibisiniz. Duygularınızın geldiği nokta, ilk başlarda düşünmediğiniz şeyleri düşünmenize neden oluyor.

İş Yaşamı : Eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor. İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili umutlarını sizinle paylaşmak isteyebilirler.

Para Durumu: Elinize nakit olarak geçmese de sağlam teminatları olan bir paranın, sizi kapsamlı planlara sevk etmesi söz konusu. Bugünlerde, küçük pay sahibi olduğunuz bir yatırımda bazı düş kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Dikkat: Aşk hayatınızda dikkatli adımlar gerekiyor. Bunalım gibi yaşadığınız duyguları birileriyle paylaşabilirsiniz
Kova burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İş birliğini seviyor olmanız, çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor. Kişisel enerjinizi sosyal ilişkilerinizle çok güzel odaklanıyor ve istediğiniz başarıya kolay bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Ketum yapınızı bilenler, her konuda düşüncelerinize büyük değer veriyorlar.


Kova Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder