5 Temmuz 2011 Salı

Koç Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yorucu olan ve sizi sıkı çalışmaya iten pek çok konu ile ilgilenmeniz gerekecek. Zaman alan uğraşları tamamlamak ve organize olmak için çaba göstermeniz gerekiyor. Beraber çalıştığınız kişilerin yaratacağı sorunlar ise tüketici olacaktır. Bedeninize önem vermeli dinlenmeye gayret etmelisiniz. İlerleyen günlerde belirsizlik içeren sağlık problemleri yaşanabilir.

Koç burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var. Bunu daha sıcak ve yakın bir hale getirmek sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzebilir. Fazla kilolarınızdan sporla kurtulun.
Koç burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız. Bir imkan gibi değerlendirip bu anlamda birtakım çıkar hesapları içine girmeniz çok doğal. Bugünlerde, kendinizi şanslı bulduğunuz konulara bütün enerjinizle odaklanmalısınız.

Aşk Yaşamı : Bir şeylerin eskimiş olmasının, insanların kendilerini potansiyel sadakatsiz gibi görmelerine yol açtığı doğru olabilir. Ama uzun süreli aşkların sorumluluk ve şartlar altında ezildiğini düşünseniz de, duygusal çıkarlarınızın ne tarafta olduğu çok belli oluyor.

İş Yaşamı : Gelişmelere iradi etkinizi ister istemez çektiniz. Artık koşullara müdahale etmeyi düşünmüyorsunuz, sizin dışınızda gelişmeler olacak. Yeteneklerinizden sonuna kadar yararlanabileceğiniz koşullar, kendiliğinden oluşmak üzere.

Para Durumu: Paylaşmacısınız. Ama insanların destek gereksinimlerini açıkça beyan etmeleri gerekiyor. Para sizin için bazen, tutumluluğunuzun yararlarını gösteren ve bu yanınızı onure eden bir araçtan başka bir şey değil.

Dikkat: Hayallerinizi ortaya koyduğunuz ölçü ve koyma biçiminiz, destek görmenizin önündeki en büyük engel gibi diriyor. Kafanızda yarattığınız şeyler çok gerçekçi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.
Koç burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Hevesinizin çabuk geçmesi, her işinizi yarım bırakmanıza sebep oluyor.Biraz sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız.. Uzun süredir görmediğiniz eski bir sevgili tekrar ortaya çıkabilir. Bugün şaşırtıcı durumlar söz konusu olacak.


Koç Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder