5 Temmuz 2011 Salı

İkizler Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Önceliklerinizi değişmeye başlarken, size getirdiği sorumluluklar artmakta. Eve yönelik olmanız gereken bu günler zorlayıcı olabilir. Aile içi ilişkilerin getirdiği uğraşları ve güvenlik sorunlarınızı sakin biçimde ele almaya bakmalısınız. Asi halde duygusal dalgalanmalar yaşanabilir. Hızlı ve pratik olduğunuzda özel hayatınıza zaman kalacaktır.

İkizler burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün hiç beklemediğiniz bir yerden para gelecek. Böylece borçlarınızı kapatacaksınız. İş yerinde kimseyle tartışmayın. Ancak hakkınızı korumalısınız. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin. Aşk hayatınız çok durgun.
İkizler burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir yakınınızla yaşadığınız sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlatıyor. Yaşamınızda ümit dolu hayallerden somut gerçekliğe kesin geçişler söz konusu. Son zamanlarda gerçekleşen bütün gelişmeler sizden yana. Siz de bütün bunların değerini biliyorsunuz. Kazandıklarınızı kaybetmemek için olumlu bir çaba içindesiniz.

Aşk Yaşamı : Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye devam. Bugün yine sizi görmek isteyebilir. Kalıcı beklentiler için henüz oldukça erken. Önümüzdeki günler ruhunuzu iyice yeşertecek gibi.

İş Yaşamı : İş yaşamınızdaki başarılarınız biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Kontrollü oluşunuz ve yönünüzü seçmedeki gösterdiğiniz hassasiyet, bugünlerde çok fırsatlar yaratabilir.

Para Durumu: Tahsilat sorunlarınız var. Kısa vadede çözümler görünmüyor. Yakın geçmişte çok yakın bulduğunuz bir kişi için yaptığınız harcamalar, bugünlerde canınızı sıkıp pişmanlıklar yaratabilir.

Dikkat: Son günlerde fazla kendinize dönük yaşamanız, kırılmalara neden olabilir. Hayatınızın merkezine kendinizi almanıza ihtiyacınız vardı, ama yine de zaman, zaman yakın çevrenizi de görmeniz gerekiyor.
İkizler burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları, onun açısından değerlendirmelisiniz. Kişisel çekim gücünüzü çevreniz üzerinde deneyebilir ve istediğiniz başarıyı sağlayabilirsiniz. Bugün, dengeli ortamları tercih ederek seviyeli sohbetlerde bulunmayı istiyorsunuz. Evinizle ilgili küçük değişikler yaşamak istiyorsanız, uygun bir gününüzdesiniz.


İkizler Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder