5 Temmuz 2011 Salı

Aslan Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularla daha ciddi ilgilenmeniz gerekecek. Para durumunuzu yeniden incelemeli, elinizdeki nakit kaynakları korumaya çalışmalısınız. Başkalarından beklediğiniz parasal desteklere güvenmekle hata edersiniz. Düşüncesizce yapılacak alışverişler para dengenizi bozacaktır. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürme çabası göstermeniz gerek.

Aslan burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün çok büyük bir fırsat karşınıza çıkabilir. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. İş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize daha çok güvenin.
Aslan burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Özel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulabilir ve kendinize yaptığınız haksızlığı görebilirsiniz. Duygusal, incinmeye açık olacağınız bir gün. Maddi konularda ani gelişmelerle karşılaşıp, hızlı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Kıskançlık sorununda, kıskançlık duyan tarafın tek sorumlu görülemeyeceğini kabul etmeniz gerekiyor. İlişkinizde daha sağduyulu davranışlara yönelmelisiniz

İş Yaşamı : Düzensiz çalışma sizi bunaltıyor. İş hayatınızda bu konuda problem olan kişilerle yeniden konuşma niyetiniz bu kez sonuçlar verebilir. Sert görünme çabanızla, içinizdeki yumuşaklığı saklayamıyorsunuz.

Para Durumu: Pay sahibi olduğunuz bir satış işinde yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bugünlerde bütçeniz destek görmeden denkleşemeyecek gibi. Para konularında vefalı dostluklar içindesiniz.

Dikkat: Özellikle bazı tartışmaların inatçı, agresif unsuru olarak tanınıyorsunuz. Bazı duygusal, sert çıkışlarınıza artık kanıksanmış gibi tepki verilmesi, sizi bu konuda daha ciddi önlemler almaya yöneltmeli
Aslan burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. Kendi doğrularına inandığınız konularda, iş başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Günün ilerleyen diliminde, hız kazanacak ve kendinizle ilgili planlarınızı aktif bir şekilde uygulayacaksınız.


Aslan Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder