6 Temmuz 2011 Çarşamba

Akrep Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sosyal hayatın getirdiği canlılık sizi hareketli şartlar içine çekiyor. Yeni dostluklar ve size imkanlar sağlayacak olanakları değerlendirme çabası içinde olmalısınız. Zira geleceğe yönelik ümitlerinizi yeniden planlamanız gerekiyor. Ortak çalışmaların devam ettiği bugünü başkaların faydalı işlerle bitirebilirsiniz. İşten gelebilecek maddi kaynaklar olabilir.

Akrep burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Akraba sorunları bir süredir ihmaller nedeniyle büyüyor. Aile fertleriyle bir araya gelip bu probleme yapıcı çözüm bulmalısınız. Yeni aşk ilişkinizde sonun nereye gideceğini iyi hesaplamanız gerekiyor.
Akrep burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün, sizin dışınızda gelişen olayların etkisinden kurtulmalısınız. Kendinizi korumanızda yarar var. Öğlen saatlerinde müjdeli haberler söz konusu. Ama bu sevinçleri iyimser gözlerle görebileceksiniz. Beyninizle değil duygularınızla hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz. Başkaları için iyi olan şeyler, sizin için kötü olabilir. İnsan değerlendirmelerindeki çeşitlilikle yararsız kavgalar içindesiniz.

Aşk Yaşamı : Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. Ara sıra sergilediği kırıcı davranışlar sizi sevmediği anlamına gelmiyor.

İş Yaşamı : İşyerinizde yaşanan uzlaşmazlıklardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Yardımcı, kolektif davranışlarınızın karşılığını ne yazık ki yeterince göremiyorsunuz.

Para Durumu: Kısa bir süre sonra geçici bir nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Ama bu sürenin sonunda bayağı bir rahatlama dönemi görünüyor. Bugünler içinde yapacağınız bazı harcamalar size ciddi kararsızlıklar yaşatacak.

Dikkat: İş ilişkilerinizde eksik bilgilenmeler, hatalı sonuçlara götürebiliyor. Muhtemelen bugün, ilerleyen saatlerde alacağınız bir bilgi, sizin için çok anlamlı.
Akrep burcu nun 07 Temmuz 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, Ay’ın bulunduğu konum, kişisel kazançlarınızı genişletmek için yeni fırsatlar aradığınızı gösteriyor Karşınızdaki kişilerin size sağlayacağı avantajları düşünmeli ve bu alış verişlerde kendi kurallarınızı kendiniz koymalısınız. Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor. Kişisel güvenliğinizi ön planda tutuyorsunuz.


Akrep Burcu 07 Temmuz 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder