5 Temmuz 2011 Salı

Terazi Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Planlarınızı ilerletmekte zorlanacaksınız. Akışta kalmanız gereken bu günlerde önemli kararlar almaktan kaçınmanız gerek. Dikkatinizden kaçan konular sorun yaratabilir. Gelişmelere özen göstermeli, kendinize dikkat etmelisiniz. Gereksiz endişelerin sizi engellemesi sonucu kontrol dışı olaylar hayatınıza girecektir. İşte otoritelerle ilgili sorunlara dikkat.

Terazi burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Partneriniz sevginizin azaldığı konusunda kuşkulara sahip. Bunun nedenini dış etkenlerde arayın. Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil. Arkadaşlarınızla uyumunuz örnek teşkil ediyor.
Terazi burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın günlerde bazı umutlarınızın boşa olmadığı ortaya çıkacak. Dostlarınızın size sunduğu yeni tanışmalar, yeni insanlar yaşamınıza zenginlikler katabilir. Yaşadığınız kırgınlığı şu günlerde bitirmeye niyetlisiniz. Kendinizi çıkmaz içinde gördüğünüz bir konu, yeni edindiğiniz dostlardan birinin devreye girmesiyle çözülebilecek gibi görünüyor.

Aşk Yaşamı : Güven konusunu bugünlerde fazla abartılmış duygularla yaşamamanız gerekiyor. Aşk ilişkilerinde güven sizin için her şeyin önünde. Bunun dışında, ilişkiyi sıkça sorgulama huyunuz yok.

İş Yaşamı : Çalışma ortamınızdaki aile havasının, işlerin daha randımanlı yürümesine yol açtığını yadsıyamıyorsunuz. İş başında iş dışı yakınlaşmaların sorun yaratacağı inancınız gittikçe yıkılıyor.

Para Durumu: Para durumlarını istediğiniz ölçüde denetleme çabalarınız, aile içinde destek görecek. Çok kökten kararlar almak, giderleri sabitleyerek yaşamınızı sınırlamak işe yarayabilir.

Dikkat: Son zamanlardaki tavırlı davranışlarınızdan kaçınmanız, bazı mesafeli ilişkilerinizi yumuşatmanız gerekebilir. Böyle bir ilişkinizle ummadığınız şekilde birtakım ilişkiler içine girebilirsiniz
Terazi burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz.. Partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz. Fakat bağımsızlık duygularınızda biraz çılgınlık gizli ve bu özelliğinizi ilişkinize yansıtmaktasınız. Bugün arkadaşlık bağlarınızı daha da ön plana çıkaracak davranışlar içindesiniz.


Terazi Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder