5 Temmuz 2011 Salı

Balık Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizin için kritik bir dönem olduğu söylenebilir. Kendinizi baskı altında bulabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz. Zira ortaklıkların hayatınıza getirdiği değişiklikler kafa karışıklığı yaratacaktır. Anlaşmalar açısından daha akılcı olmanızda yarar var. Eleştirilerden yararlanmalı, önünüzü açacak yeni ortalıklara zemin hazırlamalısınız. Aşk hayatınız hareketli geçiyor.

Balık burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bunu özel hayatınızda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz. Kültürel aktiviteler sayesinde yeni ilişkiler kuracaksınız. Sağlığınız gayet iyi.

Balık burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinliğiniz bundan olabilir. Akşam saatlerinde bir tartışmanın içinde olacaksınız. Sağduyulu davranmanız neticesinde tartışmadan karlı çıkacaksınız. Bugün geleceğinizi çok ilgilendiren bilgiler edinebilirsiniz. Bu bilgileri biraz kurcalamanızda yarar olacak.

Aşk Yaşamı : Çok hoş olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Aklınızdan hala çıkartamadığınız geride kalmış pürüzleri zihninizden silmeniz gerekiyor.

İş Yaşamı : Hayattan kısa zamanda fazla bir beklenti içinde değilsiniz. Planlarınız çok uzun vadeli. Bu size iş ilişkilerinde bir rahatlık, bir olgunluk veriyor. Sakin, sabırlı tavırlarınızla saygı uyandırıyorsunuz.

Para Durumu: Gelecekle ilgili, hiç beklemediğiniz bazı yan güvenceler karşınıza çıkabilir. Harcamalarınız asgari ölçüde sınırlı. Paranın şimdi değil de gelecekte gerekli olacağına inanıyorsunuz.

Dikkat: Cazip davetlerin etkisinde kalmamalısınız. Bugünlerde işlerinizdeki yoğunluğu dikkate almanız gerekecek.

Balık burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay, sizin karşıt burcunuzda ilerlerken, bir çok aktivitelerin içinde olacaksınız. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gerekebilir. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gün içinde, bir takım zorluklarla karşılaşmanız mümkün.. Ayrıca zevklere aşırı düşkünlük, sağlık sorunlarınızda beraberinde getirebilir.


Balık Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder