5 Temmuz 2011 Salı

Akrep Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Daha iyimsersiniz ancak sorumlulukların devam ettiği şartlar var. İşle ilgili takım çalışmaları sizin için yorucu olabilir. Neyse ki arkadaşlarla beraberlikler açısından olumlu bir gün. Sosyal konulara yer açmanız gereken gelişmelere ise duyarsız kalmamalısınız. Başkalarına yardımcı olabileceğiniz aktiviteler size daha fazla yük getirecektir.
Akrep burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Karşınızda beliren tünele girmekten çekiniyorsunuz. Zekanız ve cesaretiniz önünüzü görmek için size ışık tutacaktır. Yeni kişiler tanıyarak geliştireceğiniz ilişkiler size sağlam bir iş zemi-ni hazırlayabilir.
Akrep burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aşırı duygusallığınızı dengelemeye, kimi, ne ölçüde tanıdığınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Arkadaş çevrenizde bazı insanlarla sohbeti koyulaştırıp karşılıklı yeniden tanışma seansları yapabilir, böylece aradaki yüzeysel sorunları asgariye indirebilirsiniz. Bugün hayatınızın her alanındaki ilişkilerinizde uyumluluğu arttırma çabalarınız olacak.

Aşk Yaşamı : Bu duygu, yaşamınızda özel bir yer tutuyor. Bu da, zor bulan, zor seven, zor ilişki sürdürülen biri olarak bilinmenize yol açıyor. Aşka bakışınızı biraz gevşetebilir, kendinizi baskılamaktan kurtulabilirsiniz.

İş Yaşamı : Bugünlerde enerjinizi yoğunlaştırdığınız işlerde, birtakım ortaklık türü ilişkilere karşı uyanık olmanız gerekiyor. Ayağınızı sağlam basmanız halinde, ciddi engellerinizi ortadan kaldırabileceksiniz.

Para Durumu: Paranızı doğru yerlere kanalize etme konusunda sabır göstermeniz gerekiyor. Bu konudaki acelecilik, size gelecekte üzüntü yaşatabilir. Akşam saatlerinde çözümsüz bir para tartışmanız olabilir.

Dikkat: Hayattan kopuk biri olarak değerlendirip sorunlarına uzak durduğunuz bir yakınınızın koşullarını iyice gözden geçirmeniz gerekiyor. Onunla ilgili duygularınız sapma gösterebilir
Akrep burcu nun 06 Temmuz 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Duygusal yaralanmalara açık bir gün içindesiniz. Olayları fazla derin algıladığınız için, değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor. Sezgilerinizin yüksek olması bazılarını rahatsız edecektir. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi, yaşam heyecanlarınızı daha da arttıracak.


Akrep Burcu 06 Temmuz 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder