5 Temmuz 2011 Salı

E-ticaret nedir

Eticaret

Artik günümüzde ticaret hayati real yasamdan koparak sanal alemde e ticaret ile yürütülmekte ve gün içerisinde gerçeklestirilen alisverislerin büyük bir kismi internet üzerinden e-ticaret web sitelerinden yapilmaktadir.

e ticaret


Neticaret ’ten kurumsal isletmelere yönelik e-ticaret yazilimi: Neticaret Perfect

Halen 1.500 ‘den fazla isletmeye e-ticaret yazilim ve altyapi hizmetleri saglayan e-ticaret yazilim sektörünün öncü ve lider sirketi Neticaret, kurumlar arasi (B2B) ve son tüketiciye yönelik (B2C) online ticaret yapmak, bayileri, is ortaklari ve çalisanlari ile güvenli bir ticaret platformuna sahip olmak isteyen isletmeler için gelistirdigi ‘Neticaret Perfect’ yazilimini piyasaya sürdü. Kurumsal isletmelerin e-is platformundan bekledikleri güvenlik, verimlilik ve yüksek performans gibi kriterleri karsilayan Neticaret Perfect dinamik tasarim özelligi sayesinde isletmelerin kurumsal kimliklerine uygun olarak dizayn edilebiliyor.
Neticaret yetkilisi Arif Sari Türkiye’de e-ticaretin yayginlasmaya basladigi 2001 yilindan bu yana bu alanda faaliyet yürüttüklerini ve farkli ölçeklerdeki isletmelere e-ticaret yazilim hizmetleri sagladiklarini belirtti.
Neticaret Perfect ‘in uzun deneyim ve Ar-Ge çalismalari sonucunda üretildigini ve günümüzün degisen ihtiyaçlarina yanit veren gelismis çözümler içerdigini belirten Sari sistemin sahip oldugu özellikleri söyle siraladi;
“Neticaret Perfect sahip oldugu üstün kaynak kapasiteleri ile isletmelerin e-ticaretten üst düzey verim alabilmelerini saglamaktadir. Bunun yani sira detayli kampanya yönetim sistemi, nitelikli ürün arama, ziyaretçi takip uygulamasi, mobil ödeme, detayli raporlama araçlari ve diger yüzlerce özelligi ile Neticaret Perfect bugüne kadar Türkiye ‘de üretilmis en geliskin e-ticaret platformu olma özelligini tasimaktadir.
Neticaret Perfect ‘i benzersiz kilan özelliklerden biri de kurumlara özel dizayn edilebilmesi ve tasarlanabilmesidir. isletmelerin kurumsal kimliklerini yansitan görsellikleri platforma oldugu gibi giydirilebilmektedir.”
Neticaret Perfect ‘in maliyetleri hakkinda da bilgi veren Arif Sari Finansbank ‘la isbirligi içinde olduklarini ve Neticaret Perfect ‘e sahip olmak isteyen isletmelerin %0 faizle 24 aya varan vadelerle sisteme sahip olabildiklerini belirtti.
E ticaret yazilimlari hakkinda asagidaki bilgiyi biliyormusunuz ?

E-ticaret nedir


E-ticaret konusunda çok daha fazla detayli bilgi almak, e ticaret paketlerini incelemek fiyatlar hakkinda bilgi almak ve bilgilendirilmek istiyorsaniz e ticaret baglantisini takip edebilir veya Eticaret adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder