5 Temmuz 2011 Salı

beylikdüzünde günlük kiralık daireler

beylikdüzünde günlük kiralık daireler

is toplantilariniz için günü birlik geldiginiz vakitlerde sizleri en lüks ve en konforlu sekilde agirlayabilecek beylikdüzünde günlük kiralik dairelere göz atmak istermisiniz ?

Beylikdüzü günlük kiralik daire


istanbula yapacaginiz is veya turistik gezilerinizde sizlere ekonomik fiyatlarla, lüks bir otel konforunda konaklama imkani sunuyoruz. Dairelerimiz Tüyap Kongre ve Fuar merkezine 3 dakika Cnr Expo fuara 20 dakika mesafededir.Dairelerimizde konakladiginiz süre içinde tüketeceginiz elektrik,su ve dogalgaz faturalari kiralama ücretine dahildir.Dairelerimizde ihtiyaç duyabileceginiz tüm ev esyalari bulunmaktadir. Dilerseniz odanizda kendiniz yemek yapip tüketebilir dilerseniz odaya siparis edebilirsiniz.Çamasir ve ütü ihtiyaçlariniz için dairelerimizde çamasir makinasi ve ütü gibi aletler bulunmaktadir. Bunlarlada ugrasmak istemezseniz kuru temizleme hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Firmalarinizin fuar ve konferans katilimlari için 100 kisilik guruplara kadar agirlama imkanimiz bulunmaktadir.

Beylikdüzünde günlük kiralik daireler


Konaklama ücretlerinizi kredi kartinizla taksitlere böldürerek en uygun sekilde gerçeklestirebilirsiniz. Asagidaki bilgiler vasitasi ile bizlere günün her saatinde ulasabilirsiniz. Beylikdüzü Tüyap Fuari Yani, Hera Club Residence, C-Blok Kat 3 D:32 , iSTANBULTelefon: 0 546 679 3636 – 0 530 248 7819

Beylikdüzünde günlük kiralik daireler konusu hakkinda daha fazla ve bilgi kaynagina ihtiyaç duyuyorsaniz günlük kiralık daireler baglantisini veya beylikdüzünde günlük kiralık daireler adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder