4 Temmuz 2011 Pazartesi

Yengeç Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Para durumunuz ve nakit kaynaklarınız sizi yeni düşüncelere itmekte. Bu alanda son derece akılcı olmayı başaracak durumdasınız. Kişisel olarak yeni kazançlar elde etmekte başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Çalışma kapasitenizde eklenince ekonomik anlamda rahatlık öne çıkacak. Bütçenizi zorlayabilecek alışverişler ise sorunlar ve planlarınızda aksaklıklar yaratabilir.

Yengeç burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün duygularınız ve bilinciniz aynı doğrultuda ilerleyecektir. Eşinizle ne zamandır konuşmayı düşündüğünüz konu için de uygun zemin var. Onunla birlikte illeriye dönük önemli bir karar alabilirsiniz.
Yengeç burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir konuda yararlı olmak için yaklaşacağınız bir tanıdığınızı size karşı biraz tepkili bulabilirsiniz. Nedenini kavrayamadığınız tavırların üzerine ısrarla gitme özelliğiniz çözümsüzlüğü kolaylaştırabiliyor. Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığı iş sorunlarına üzülüyorsunuz. Bu nedenle onun için, arkadaşlar arasında bir destek arayışına girebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir. Aşkta, çıkmaz sokakları kaçınılmaz bir olgu, bir mutlak olarak görmemelisiniz.

İş Yaşamı : Arkadaşlarla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza elverişli görünmüyor. Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmenizde aceleci bir yargı.

Para Durumu: Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı çıkmazlar size anlaşılır gelmiyor. Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor.

Dikkat: Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size sanki varlığıyla sıkıntı veriyor gibi. Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız
Yengeç burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi konularınızı yeniden gözden geçirmelisiniz..Birikimlerinizi değerlendirmek isteyebilirsiniz.Yatırımlarınız konusunda size fikir verecek olan ailenizi, ön plana çıkarmalısınız. Yaşam kalitenizde traj yükselmesi yaşayacak, yaşamınızda değişiklikler yapmak için gerekli atılımları sağlayacaksınız.


Yengeç Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder