4 Temmuz 2011 Pazartesi

Başak Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Biraz kafa karışıklığı yaşayacağınız kritik bir gün. Net düşünmekte zorlanmanız bazı sorunları tetikleyecektir. Özellikle geçmişe ait konularla ilgilenirken, gereksiz endişelerle yıpranabilirsiniz. Kendi ruh sağlığınız adına biraz sakin ve sabırlı olmanızda yarar var. Başkalarına yardım içeren konularla ilgilenmeli, yarın hızlı hareket edebileceğiniz konuları planlamalısınız.
Başak burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ne giyseniz yakışıyor. Aşk hayatınıza yeni bir sayfa açmak hissi içindesiniz. İçinizdeki sağlam duyguları dokunduğunuz he şeye yansıtacaksınız. Çevrenizde sevilen biri olduğunuzu unutmayın. Maddi durumunuz iyi.
Başak burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmalı, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Son günlerde incinmeye çok hazır görünüyorsunuz. Dostlarınız belli bir hassasiyet göstermek durumunda kalabiliyorlar. Komşuluk gibi ilişkilerde küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde kendinizi, hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Seviyeli, seviyesiz diye koyduğunuz birtakım kaba sınırlar kimi ilişkilerden rahatsızlıklar duymanızı hiç gerektirmiyor. Adına aşk diyemediğiniz bazı etkilenişimler size yararı olabilir.

İş Yaşamı : Zor günlerden geçici olarak kurtulurken yeni gerginliklerin hazırlığını yapıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor.

Para Durumu: Tahsilattaki problemlerinizi, ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, düşündüğünüz kadar ilkesizlik görünmüyor. Uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz.

Dikkat: Bir bağlantınızla, bir daha hiç iş yapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Bugünlerde iş yaşamınızda daha bir sakin olmanız gerekecek.

Başak burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın dostlarınızın sizden bekledikleri desteği onlardan esirgememeli ve aranızdaki bağları daha da güçlendirmelisiniz. İş birliği içinde olacağı dostlarınız ile sohbet konuları geliştireceksiniz.. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla birlikte olabileceksiniz. Parasal gelişmeleriniz olumlu bir şekilde takip ediyorsunuz.


Başak Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder