4 Temmuz 2011 Pazartesi

Akrep Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kariyeriniz ve işe ait yeni düşünceler sizi hareketli kılıyor. Sorumlulukların öne çıkması ile çok şey yapmanız gerekecek. Kendinizi çok iyi planlamalı somut sonuçlara odaklanmalısınız. Yeteri kadar çaba göstermeniz beklentilerinize ulaşmanızı sağlayacaktır. Ancak otoritelerle olabilecek fikir ayrılıklarına dikkat edilmeli, İkili ilişkilerde sevindirici bir dönem geçiriyorsunuz.
Akrep burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bulunduğunuz her yere canlılık getireceksiniz. Ciddi düşüncelerinizle sorunlara çare bulacak, içinden çıkamadığınız bir problemi bugün halledeceksiniz. Ailenizden maddi destek almanız mümkün.
Akrep burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hayatınızda yapmayı düşündüğünüz yeniliklerden bir kısmı, siz farkında olmadan gerçekleşiyor. Bugün alacağınız telefonları iyi değerlendirmeli ve önemli bir fırsata ilk adımı atacağınızı görebilmelisiniz. Bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına üzülüyorsunuz. Arkadaşınız sizin ilginizle kendini daha iyi hissetmesi sizi duygulandırıyor.

Aşk Yaşamı : Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz.

İş Yaşamı : Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz. Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı.

Para Durumu: Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi. Ama çaresiz, bu umudu kıracaksınız.

Dikkat: Aşk ilişkinizde bir kişilik değişimi içindesiniz. Kaybetme korkunuzu, onu kaybetmek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız.
Akrep burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız Duygusallığınızı en iyi şekilde ortaya koyan ender kişilerdensiniz.Bugün, olaylara ılımlı yaklaşmalısınız.


Akrep Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder