4 Temmuz 2011 Pazartesi

İkizler Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevreye odaklı olacağınız hareketli bir gün başlamakta. Kendinizi yeni düşüncelere açık tutabilir, başkalarını etkileyebileceğiniz konuşmalar içinde yer alabilirsiniz. Kısa yolculuklar açısından da olumlu zamanlar var. Eğitimle ilgili olabilecek bu geziler size çok şey öğretecektir. Kardeşlerle olan ilişkiler, zihinsel çalışmalar zamanınızın büyük kısmını dolduracak.

İkizler burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yolculuğa çıkmak için olumlu bir gün. Seyahat planınız en sonunda gerçekleşecek. Bu sayede yakınlarınızı ziyaret edecek, yeni yerler göreceksiniz. Sev-diklerinize hediyeler alarak onları mut- lu edebilirsiniz.
İkizler burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Eski dostlarınızı aklınızdan çıkartamıyor oluşunuzun gönlünüzde yarattığı boşluğa, bugünlerde yeni konuklar olabilir. Bu anlamda birtakım ziyaretler için kapınız açık olmalı. Aile ilişkilerinizde bir konudaki yetersizlik, size bazı ek sorumluluklar yükleyebilir. Sınır tanımayan, özensiz davranışlara karşı, önümüzdeki günlerde dikkatli olmalısınız.

Aşk Yaşamı : Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltıyor olabilir. İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız.

İş Yaşamı : Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız, iş ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Gerginliklerden uzak iş ortamınız, iş yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir.

Para Durumu: Gittikçe eli sıkı bir insan gibi görünmeniz ve bunu bazı olayların insanı değiştirmesi olarak yorumlayan arkadaşlarınız, sizi biraz üzüyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz olabilir.

Dikkat: Onun sizinle daha yakın arkadaş olma niyeti, size duygusal bir ısrar gibi gelmemeli. Kötü bir niyet görünmüyor, daha nezaketli tavırlarla da uzaklaşabilirsiniz
İkizler burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay, içsel düşüncelerinizi olumlu etkilerken; girişimciliğinizin destek ve takdir görmesi, gururunuzu okşayabilir. Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz.Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu yaklaşımlarına iyimser bakmalısınız. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.


İkizler Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder