4 Temmuz 2011 Pazartesi

Boğa Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Haftanın ilk günü oldukça hareketli zamanlara işaret ediyor. Alacağınız sorumluluklar açısından zamanı iyi değerlendirmeniz gerek. Evde artan hareketlilik ve güvenlikle ilgili temalar sizi meşgul edecek. En önemlisi elinizdeki maddi kaynaklar açısından olumlu bir dönemdesiniz. Yeni düşünceler ve akıllıca planlar yatırımlarını üzerinde duracağınızı anlatıyor.
Boğa burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size danışanları sevgiyle kucaklıyor, elinizden geleni yapıyorsunuz. Projenizin sonuna geldiniz. Yarattığınız güzellik size ayrıcalık kazandıracak. Yorulduğunuza değecek ve bunun keyfini çıkaracaksınız.
Boğa burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Umutlu, iyimser kişiliğiniz, dostlar arasında sınırsız krediyi hak ediyor. Bugünlerde birtakım söylentilerden duyduğunuz rahatsızlık, geçici küskünlükler yaşamanıza yol açabilir. Sorumluluklarınızdan kaçmıyor, tersi davranış gösterenleri de ilişkilerinizin dışında tutmaya çalışıyorsunuz. Yakın bir zamanda sizinle ilgili bazı olumlu girişimlerin haberini alacaksınız.

Aşk Yaşamı : Hayatın diğer gerekliliklerinin ilişkiyi kısa sürede dinginleştirdiğini unutmamalısınız. Beraberliğinizi hareketlendirmek, bir şeyler yapmak isteğinizi panik hale getirmemelisiniz.

İş Yaşamı : Elinizdeki işlerle ilgili yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürebilir. Bazı dönemlerde işten kopuyorsunuz. Ama şu günlerde bunun hiç zamanı değil gibi görünüyor.

Para Durumu: Gelişkin sorumluluk duygunuz para konularında kendini çok gösteriyor. Bu konularda gözü kapalı ilişkiye girilebilecek biri olarak tanınıyor olmanız, para sıkıntılarınızı en aza indiriyor.

Dikkat: Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız kara alıp sorumluluğunu yalnız göğüslemeniz gerekecek. Bugünlerde hiç etki altında kalmamalısınız
Boğa burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için,sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz. Düşündüklerinizin anında gerçekleşmesini isterken, gergin ve sinirli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz.


Boğa Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder