4 Temmuz 2011 Pazartesi

Balık Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Size yük gibi gelen ve biriken işler karşısında sabırlı olmalısınız. Aceleci davranmanız sizi engeller getirecektir. Detaylar ve organize olmanız gereken gelişmelerde ise destek bulacaksınız. Değişik teknikler denemek size her açıdan yarar ağlayacaktır. Her şeye rağmen bedensel olarak zorluklar söz konusu. Sağlığınıza karşı özenli olmalısınız.

Balık burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Tüm dikkatinizi işinize verecek konsantrasyona sahipsiniz. Hafıza gücünüzün yüksekliği birçok bilgiyi hatırlamanızı sağlayacak. Sabır ve sebatınızla çevrenize örnek oluyorsunuz. Aile fertlerinizi ihmal etmeyin.
Balık burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Hiç tahmin edemeyeceğiniz birine parasal desteğiniz olacak. Bu kişinin koşullarından etkilenecek ve böyle bir karar vereceksiniz. Arkadaş ilişkilerinizdeki tutarlılığınız, çevrenizde övgü konusu oluyor. Sorunlara ortak olup paylaşma özelliğiniz sizi ayrı bir yere koyuyor. Bugün son derece önemli bir konuda karar vermeniz gerekebilir, buna hazır olmalısınız.

Aşk Yaşamı : İlişkinizde halüsinasyonlar içinde sorunlar ürettiğinizin düşünülmesi, sizi olumsuz anlamda etkileyebiliyor. Bu konuda bugünlerde, arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz.

İş Yaşamı : İsteklerinizi göz dolduran becerilerinizle kolay elde edebiliyorsunuz. İşle sınırlı ilişkiler içinde olmayı tercih ediyorsunuz. Çapınızı doğru değerlendirmeniz, daha istekli olmanızı sağlıyor.

Para Durumu: Kendinizi garantide görme ihtiyacınız, bazı çalışma arkadaşlarınızın gözüne, bu koşullarda biraz lüks bir beklenti gibi geliyor. Kazancınızı çoğaltma arayışlarınız iş ilişkilerinizi tehlikeye sokabilir.

Dikkat: Duygusal dünyanızdaki karmaşıklık, sakıncalı ilgilere yöneltebiliyor sizi. Yakınlaşmanız pek mümkün görünmeyen biriyle fazlaca ilgilisiniz. Bu ilginizi dağıtmanız gerekebilir.

Balık burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Partneriniz, sizin değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir.


Balık Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder