4 Temmuz 2011 Pazartesi

Koç Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi dışadönük hissettiğiniz her konuya yakınlaşıyorsunuz. Yaratıcı çalışmaların içinde yer almak üzere harekete geçebilirsiniz. Yeniliklere yakın olacağınız bugün geniş imkanlar ve destekler bulacaksınız. Duygusal hayatınızda yaşayacağınız keyifli zamanlar ise size güven verecek. İlişkilerinizden ve hayattan aldığınız keyifler büyüyor.

Koç burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kuşkularınız ve güven duyma isteğiniz arasında kalabilirsiniz. Son günlerdeki gelişmeler canınızı sıkıyor. Onun davranışlarının değişkenlikler göstermesi sizin de farklı hisler içine girmenize neden oluyor.
Koç burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İş yaşamınızdaki yapay dertlerinizi yakında halledeceksiniz. Hakkında olumlu düşünceleriniz olan birine kefil olmanız söz konusu. Bu, ciddi bir satın alma işi gibi görünüyor. Sosyal birisiniz. Ama sosyalliklerinizin bazıları biraz izne bağlı gibi. Sevgilinizle bu anlamda yaşadığınız küçük, küçük sorunlar, konuyu abartmamanız halinde çözülebilecek.

Aşk Yaşamı : İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha tokgözlü değerlendirebilirsiniz. Sevgilinizin, çok sevilen rolünün dışına çıkamadığını düşünmeniz bir yanılgı.

İş Yaşamı : Yakında hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak. Yoğunsunuz, bu akşam eve iş taşımanız gerekebilir. Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri olabilir

Para Durumu: Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz.

Dikkat: Yadırgadığınız bazı davranışlardan daha az etkilenebilmeniz için bazı ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir

Koç burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün parasal değerlerinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz.İçinizdeki kuşkular yüzünden yaptığınız işten zevk almayabilirsiniz. Güven kelimesine gün içinde herşeyden çok ihtiyacınız var.İş hayatınızla ilgili gelişmeleri takip ederken, başarınızı garantileyerek ilerlemenizde fayda var. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz.


Koç Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder