4 Temmuz 2011 Pazartesi

Terazi Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hevesli ve paylaşımcı zamanlar yaşamaktan yana şanslısınız. Geleceğe yönelik planlarınız hız vermek ve arkadaşlardan destek görmek sizi motive edecek. Kendinizi ifade edebileceğiniz grup çalışmaları ise son derece verimli geçebilir. Başkaları adına yapabileceğiniz çok şey var. Ortak bir amaç etrafında toplanmak üzere planlar yapacaksınız.

Terazi burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye fikirlerinizi anlatmakta ve kabul ettirmekte zorluk çekebilirsiniz. İstediğiniz çözümü bulmanız da güç olabilir. Onun için sakin olun. Aranızdaki problemi diyalogla çözmelisiniz.
Terazi burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Başınızı alıp bir yerlere kaçmak isteğiniz, isteğinizden çok koşullarınıza bağlı. Bunu ertelemeniz, ilerde bu konuda isteksizlik yaşayacağınız sonucunu doğurmayacak. Mevcut durumunuz bu sıkkınlığı içermiyor. Bunalımlı bir arkadaşınızla bugünlerdeki yakınlığınız, küçük problemlerinizi büyütmeniz açısından sakıncalı olabilir.

Aşk Yaşamı : Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi. Bu moralle gönül işleri olmaz düşünceniz, pek duygulu görünmüyor. Bugünlerde aşka dair bakışınız bir anda değişebilir.

İş Yaşamı : İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döndüğünüz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alabildiniz. Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli.

Para Durumu: Planladığınız küçük para yatırımlarının bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz. Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir.

Dikkat: Arkadaşlarınızın sizin için, hoş bir sürpriz hazırlığı olabilir. Bu akşam bütün cazibeniz üzerinizde olmalı.

Terazi burcu nun 05 Temmuz 2011 Salı tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için, bütçe dengenizi bozacaksınız.İsteklerinizde bir aşırılık gözleniyor. Karşı cins üzerinde etkinizi biliyor ve ilişkilerinizi ayarlamak zorunda kalıyorsunuz. Kalbi dolu olanlar için, olumlu bir gün.


Terazi Burcu 05 Temmuz 2011 Salı Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder